02 september 2008

Samus Aran

Här kommer ett blogginlägg som jag tänkte återkomma med i olika delar. Varje del blir fristående med en presentation av en fiktiv babe som jag har blivit hemligt förälskad i, någon gång i mitt liv. Detta för att ta reda på vad det är för omänskliga egenskaper och attribut jag attraheras av. Jag kom och tänka på just det här när jag filosoferade över varför jag oftast spelar en kvinnlig karaktär (om möjligheterna finns) i de tv-spel som släppts på senare tid (undantaget 'Mario Tennis Advance'). I denna första del tänkte jag presentera den absolut häftigaste bruden i tv-spelshistorien, nämligen...
SAMUS ARAN

Samus Aran är en puma som jag först lärde känna på planeten Zebes i SNES-klassikern 'Super Metroid'. Mitt absoluta favoritlir, alla kategorier. Hon var sååå häftig! Hon snackar ju inte speciellt mycket, direkt... men det är förmodligen för att rymdpiraterna, och diverse andra utomjordingar hon stöter på inte är inne på att socialisera. Detta gör henne till väldigt mystisk och fängslande. Jag menar, här håller hon på att rädda universum från att värsta intergalaktiska katastrofen skall äga rum och man får liksom aldrig veta hur hon tänker kring det. Det är verkligen hon mot världen (eller iallafall planeten Zebes), och hon klagar inte det minsta. Sen får man ju inte direkt se hur hon ser ut, förutom då man råkar dö... (hennes rymddräkt går då sönder och man upptäcker att hon bara har underkläder på sig!). Om detta beror på att det är väldigt varmt i dräkten eller att hon bara är lite kinky framgår inte riktigt. Hon samlar såsmåningom på sig en hel arsenal av kaxiga vapen och nya funktioner till sin dräkt, varav 'Screw Attack' är bland de mest upphetsande. Samus Aran är verkligen en toppkandidat när det gäller fiktiva babes som jag skulle vilja snacka med över en öl eller två.

2 kommentarer:

  1. Detta var bra! JAg ska tänka igenom vilka spelkärlekar jag har haft och skriva inlägg jag också. Men Samus har jag aldrig varit inne i eftersom jag aldrig lirade Metroid-spelen av nån anledning. Och det känns kasst. Jag kom dock ihåg när jag fick veta att hon är en tjej. Det var i en Nintendoklubben-tidning. En tecknad serie. Hon tog av sig hjälmen och visade sig vara en blond skönhet. Men hon såg inte ut som på den här bilden. Tror jag.

    SvaraRadera
  2. Det skulle vara kung att läsa om! :) Nja, asså... detta är ingen officiell bild utan mer fan-art. Hon är mycket snyggare som pixelbabe.

    SvaraRadera