23 september 2008

Mass Effect Hypnosis

Den onda robotrasen Geth, snart till en SF-biograf nära dig?

Mass Effect goes to Hollywood! Hur kaxigt är inte det om det skulle bli verklighet!? Avi Arad (producent till X-men, Spiderman-filmer osv.) har tydligen köpt rättigheterna till Biowares mästerliga rymdepos för inte allt så länge sedan. Det enda det betyder är ju att han har rättigheterna att göra film av Mass Effect, då inget annat sagts angående projektet, men man kan ju alltid hoppas att det blir något kaxigt av det. Jag menar, storyn är ju helt underbar. Vi har ju inte direkt sett filmversionerna av Halo och World of Warcraft än, men med lite flyt så kommer det att finnas investerare som förstår storheten i Mass Effect och vågar satsa på tv-spelsfilmer.
Måhända så kan vi kanske få se Seth Green i någon roll, då han lånade sin röst till den älskvärde piloten 'Joker' på S.S.V. Normandy.

2 kommentarer:

  1. Det här är exakt vad jag hoppas på angående Mass Effect.

    1. En storsatsning så som Halo var tänkt. Vi snackar miljardprojekt.

    2. Storyn får gärna utspela sig före det första spelet. Om tiden där mänskligheten börjar hitta de första element zero - prylarna på Mars. Jag vill inte ha en film som följer spelet.

    En stor anledning till att det aldrig blev någon filmversion av Halo är att MS är sjukt rädda om varumärket och har en rätt fet kravlista du får med på köpet om du vill göra filmen. Jag hoppas att EA är lika hårda och att de inte ser till pengarna i första hand, som vanligt.

    SvaraRadera
  2. Absolut, håller med fullständigt om att det bör utspela sig 70-80 år (?... har för mig att det är något såntdär) innan händelserna i spelet. Man får ju liksom inte förstöra den story man skapat individuellt i sina genomspelningar.

    SvaraRadera