03 september 2008

Metallica-Death_Magnetic-2008-FJORTiSO

Jag läste igår att det tydligen är en skivbutik i frankrike som fick för sig att sälja några exemplar av Death Magnetic, sådär tio dagar innan den officiella release-dagen, eftersom de tyckte det skulle vara en rolig grej eller nåt. Jag trodde mest att det var ett skämt när jag först fick så notisen, men ju mer jag började luska i det ju mer står det klart att det är sant som det är sagt.

Så från och med idag finns alltså Death Magnetic ute för allmänheten att stjäla. Lars verkar dock ta det hela med en klackspark och uttrycker sig som följande: ”Listen, we're ten days from release. I mean, from here, we're golden. If this thing leaks all over the world today or tomorrow, happy days. Happy days. Trust me. Ten days out and it hasn't quote-unquote fallen off the truck yet? Everybody's happy. It's 2008 and it's part of how it is these days, so it's fine. We're happy." Skön inställning från hans sida måste jag säga. Och personligen är jag förvånad över att det tagit så pass lång dit för albumet att läka ut. Tio dagar innan release-datumet måste ju även skivbolaget vara nöjd med.

Men jag hoppas ju att alla ni andra är som jag och INTE laddar ner skivan utan köper den! Jag har valt att köpa Death In A Coffin-versionen, men du är naturligtvis fri att välja den version som passar dig bäst. Äh, nu ska jag ta och måla lite istället för att sitta här och häcka.

3 kommentarer:

  1. Själv har jag dragit hem plattan, kommer givetvis också att köpa.


    *SPOILER*




    Detta är riktigt, riktigt bra även om en aning ojämnt. The Day That Never Comes och Cyanide framstår som rätt kassa jämfört med de fantastiska That Was Just Your Life (som jag påstår är topp 10 Metallica någonsin) och All Nightmare Long som också är helt otroligt bra. Ingen besvikelse direkt.

    SvaraRadera
  2. Ey, kul kille som är Anonym!

    Jag har läst ca 40 recensioner eller något sådant snart känns det som. Och Death Magnetic får riktigt riktigt bra kritik. Det är kul. Dock fick St. Anger en hel del positiva recensioner när den kom...

    Men det är nu det härliga börjar - dvs den sista veckan att vänta. Och speciellt härligt jobbigt är det när skivan faktistk går att lyssna på men man låter bli eftersom man är en idiot. En skön Metallica-idiot.

    Det jag skulle vilja veta är vilken typ av bestraffning som den där franska skivaffär kommer att få.

    SvaraRadera
  3. Jag lyssnar på That Was Just Your Life just nu. Ja jag fortsätter hänsynslöst ladda ner allt i förtid och köper det sedan lika hänsyslöst. Kistversionen var redan given sedan dag 1. Det är här SJUKT JÄVLA BRA!

    Vägrar säga "Grattis till ett bra album metallica" utan jag säger helt enkelt grattis till metal-genren och till musiken som helhet. Den här plattan är årets bästa platta. Det säger jag utan att ens ha hört en sekund på över halva skivan.

    SvaraRadera