17 september 2008

Monolith Doomsday

Efter att ha fullständigt krossat Luleå i genrepet (7-1) så väntar nu elitseriepremiären för världens bästa hockeylag. Linköpng står för motståndet i detta bortamöte som börjarklockan 19:00 imorgon torsdag. Alla förståsigpåare snackar om att Linköping, HV och Frölunda kommer att smiska denna upplaga av elitserien... och det är ganska skönt. Ingen verkar nämnvärt bry sig om MoDo, iallafall i media.
Snacka om att dom kommer att få sig en fet chock framåt senvintern. Sen har vi ju det norska undret Zuccarello Aasen, eller som jag föredrar att kalla honom... "The Norwegian Mås" (kolla in hur skickligt han flyger fram i rinken, så försår ni poängen).

2 kommentarer:

  1. Ta det inte personligt nu alla mododårar men jag tror ni slutar sexa eller sjua. Ni kan till och med få slita om slutspelsplatsen i år.
    Varför? Ni har helt enkelt ett för trött lag som saknar bredd. Krizan var bra under guldsäsongen och det är väl egentligen hans enda vettiga säsong av de tre han spelat. Nu går snacket om att han är fetare än aldrig förr och mättnaden lär vara total. Timander, denne försvarsgigant har ju i vanlig ordning varit trasig och det är väl inte tänkt att underbarnet Victor Hedman ska styra upp hela försvaret själv? Sen ser det ju inte sådär jättefarligt ut framåt heller. Zuccarello blir en attraktion men knappast någon frälsare. Gör han 15 mål får ni vara glada. Salle, Svart-som-natte-var-det och Werner blir ju tyvärr inte yngre med åren och jag tycker både Svårten och Werner var trötta redan förra året.
    Så tyvärr. Blir det slutspel i Övik blir det max tre matcher.

    SvaraRadera
  2. Fan Domare David, det där inlägget skulle ju jaaaag göra Hehe! Skönt att höra att du hann före då. MODO-peppen börjar nu.

    Gammelpappa - Du skriver ungefär som media skriver. Men faktum är att i princip ingen skriver något alls om MODO. Varken botten eller toppen tror folk. Men enligt mig är MODO numera ett topplag, så är det. Och visst, rädslan finns ju där att veteranerna ska balla ur totalt. Färjestad har ju eller har haft liknande problem. En generation stjärnor blir gamla och nya ska ta över. Men generationsskiftet är inte riktigt där ännu och under tiden smackar vi in nya förmågor i laget.

    Visst, Svarten var inte bra ifjol (även om han gjorde sin poängmässigt näst bästa säsong nånsin) men att säga att Werner är trött efter hans makalösa förra säsong (glöm slutspelet) är ungefär som att inte veta skillnaden mellan James och Jocke B. Du är bara irriterad på honom som resten av Sverige (jag hade hatat honom som motståndare också) men han ligger med din mamma varje dag ändå.

    Och du gammelfarfar - det är bögit med lila.

    SvaraRadera