02 november 2009

Metal turns Gay in a very very gay way!

 


Först kanske man kan tro att detta är en dagens musikvideo-blogginlägg men det är det inte. Utan detta klipp visar vart vår ungdom är på väg att förstöras av. Vi kanske tycker HIM är en anus-lover men fan detta klipp bevisar att Metal is turning gay. Man kanske kan tyckas att början av musikvideon har ändå en medelmåttig start men när man tvingat se igenom hela kommer man märka att det händer något som är inte direkt accepterat i Metalvärlden. Jag själv blev nästan så äcklad av denna klippning så att jag ville spy på närmaste pop-snöre.

Jag citerar en bloggkommentar till videon: As sad as that is, it's true. people need to understand the difference in how shit sounds. Pantera would beat the shit outta these guys in a fist fight...or at a concert.

15 kommentarer:

  1. Det där var ganska provocerande. Det tog 11 sek för mig att se att detta är någon som kan betecknas som skit. Dom headbangar och håller i instrumenten precis som revytanter gör när de ska låtsas vara en "hårdrockare".

    SvaraRadera
  2. Haha, det där var kul. Jag menar de synkade rörelserna vid 0:59 är ju humor. Kan mycket väl tänka mig att detta är/kommer att bli nästa stora grej och därmed förpassar alla här till de gamlas skara på riktigt. Eller inte.

    Förjävligt lät det hursomhelst. Tänkte ett tag att någon kanske lagt en autotune-låt på en metal-låt men så verkar det inte vara?

    SvaraRadera
  3. Grattis - absolut sist på bollen!

    SvaraRadera
  4. Jag vet inte om jag ens sett något mer patetiskt än det där. Helvetet vilken världelös dynga. Fjantarna kan ju inte ens headbanga! Nu måste jag gå och kräkas... eller bowla...

    SvaraRadera
  5. http://encyclopediadramatica.com/Crabcore

    fan det är inte bra shit detta.. ussha!

    SvaraRadera
  6. Det måste vara ett skämt. Det där bandet måste vara ett skämtband som skapats för att dizza all liknande skräp. Jag menar... efter 2:47... Vad fan händer där liksom? Eurosynt? Det finns inte en chans att det är på riktigt. Jag kan inte sluta att garva åt det. Det är världens bästa skämt. :)

    SvaraRadera
  7. Jag är faktiskt mest förvånad över att ni har missat detta! I övrigt håller jag med om det ni skriver.

    SvaraRadera
  8. här har ni huvudet bakom crapcoren.. jag som tyckte linkin park var en plåga..

    http://www.myspace.com/onemorningleft

    SvaraRadera
  9. ÄR det inte bloggat om så finns det inte erik.. så ja om du visste om det så blogga..

    SvaraRadera
  10. Satt och surfade runt och letade inspiration på nätet, fann eran blogg och bläddrade förbi detta inlägg med tanken "Jag kollar vad mer som skrivits först".
    20 minuter senare trycker jag på play och jag är glad att jag sparade denna video till sist. All min skaparglädje dog samtidigt som basisten 15 sekunder in i videon nästan sätter arslet i marken, i ett taffligt försök att utstråla metal. Det ser mest jävligt .... gay ut. Och resten av låten ....... vem bjöd in E-type?

    SvaraRadera
  11. ja crap core eller vad vi nu vill kalla det är väl inte den inspiration vi ska ha. Däremot det senaste klippet http://smackebonk.blogspot.com/2009/11/black-satans-satanic-darkness.html tyckte jag skapade en hel del glädje trots dess sunkiga produktion.. asg =)


    Ja vem är det som skulle nuda in E-type? Ja den frågan har jag också funderat på.

    SvaraRadera
  12. föresten jag undrar om de röstar lågt på detta inlägg pga av att de avskyr vad de ser och hör eller om det är så att mitt inlägg runt detta inte var så bra i överlag. Hursom så verkar ju detta med crabcore vara ett hett ämne att prata om. heheh

    SvaraRadera