21 mars 2009

Lars Ulrich

Sitter här och peppar inför kommande lördagsfest och får plötsligt en uppenbarelse: FAN VAD JAG ÄLSKAR LARS ULRICH! Hatad må han vara och dryg verkar han ju faktiskt vara... stundvis i alla fall. Men fan så älskad lill-dansken är av mig.

Det han är mest avskydd för är ju sitt stela, odynamiska och taffliga trumspel, men när jag nu sitter här och lufttrummar till en massa gamla Metallicaspår så slås jag av hur jävla roligt det är att spela Larsas trumkomp. Ni trummisar som läser det här må slå mig när vi ses, men det finns inga trumkomp som är roligare att lira än Metallica-trumkomp. Nu är jag ju å andra sidan ingen supertrummis själv, så min åsikt väger väl inte så jävla tungt när allt kommer omkring. Å andra sidan kan ni som inte håller med mig dra åt helvete. Metallica for life!

Bara lite funderingar så här på en lördagskväll.

Fundering nr 2: någon annan än jag som reagerade på Lars enorma jeansbula i Globen för två veckor sen? Med tanke på bildbeviset nedan så misstänker jag att Lars kör en Spinal Tap-bula. Vad tror ni? Lämna kommentar, gärna med motivering och egna tankar. =P

9 kommentarer:

  1. Lars är gud och en av de största som finns inom musikvärlden. Och han är en rolig pajas också. Lars 4-ever!

    Och den där bilden är klassisk! Men jag tror den ljuger. Han har duschat kallt som satan efter spelningen och då vet alla vad som händer med sina enorma penis. den krymper! Inte fan skulle Lasse få såna babes som han får om han har en en-centimeterpenis!

    SvaraRadera
  2. Reflektion: hans enorma buske kanske täcker roten av kuken och får den att se kortare ut?

    SvaraRadera
  3. Vem behöver penisar om det finns ett ordentligt lager med trumstockar att tillgå?

    SvaraRadera
  4. Det slaka paketet säger sällan och aldrig sanningen! ;) Men å andra sidsan jag som kvinna vet vad tex pushup bh gör =ljuger

    SvaraRadera
  5. Lars penins är fin, spela trummor till Metallica är bland det roligaste som finns.

    Har ni sett att de bjöd in Mustaine inför Rock n roll hall of fame? Dave kunde inte men sa en massa snälla saker, faktiskt. Blev varm i hjärtat.

    SvaraRadera
  6. .. och här har vi en som har lite erfarenhet. Miss Anonym vet sanningen. en liten slak betyder inte på något sätt en liten hård. så... jag tror det är såhär: Lasse må ha en liten slak men när han är kåt så blir han en nine inch nails.

    Buster.. de bjöd in Dave eftersom de spanade in Megadeh turneschema först och visste att han inte kunde närvara.. eller något liknande. Det hade dock varit hur stort som helst om Dave hade stått och introducerat dom eeller något liknande. Hur kul är Flea? Visst, han är ett metallica-fan men va fan... jävla funkyfucky-bassist. hur jävla thrash är Flea egentligen?

    SvaraRadera
  7. Klart fan dom ville ha Dave där.

    Ja, det känns weird att det är Flea som ska sköta det där. Jag hade velat ha Lemmy istället. Ett perfekt val på alla sätt.

    SvaraRadera
  8. Lars gamla trumkomp ÄR jävligt roliga att lira! Men det som är tragiskt är ju att han inte fixar att lira dom själv, den taffliga lilla irriterande danskjäveln. Puss!

    SvaraRadera
  9. Jag är ganska säker på att deras/Lars nya attityd att allt ska vara loose och spontant...smittar av sig på framförandet. Jämför bara med Damaged Justice och TBA-turnén där allt rullade på likt en armé. Inget utrymme för fuck-ups där. Nu ids han ju knappt spela dubbelkagge. På gott och ont. Huvudsaken de mår bra. Men visst fan saknar man den gamla Lars när man ser Seattle '89.

    SvaraRadera