09 augusti 2006

Yo motherfuckers!

Äntligen fungerar mitt ds lite som det ska. Wohoo. Har dock fastnat i ett ytterst nördigt spel - Brain Age. Haha, äger lite sudoku : ]

I måndags så var vi på Norrmjöle och badade, satan vilken dag... vi spelade vattenrugby, frisbee och bollade boll. Det måste ha varit sommarens varmaste dag tror jag minnsan, man vart ju helt slut efter allt solande och badande. Efter badet så svängde gänget förbi Systemet och Maxi för att handla massa alkohol samt grejor att grilla. Oj oj oj så god grillning, förmodligen den bästa under denna sommar. Nisse hade gjort en sjukt god grönsakssallad med couscous som var skitstark, sen grillade vi majskolvar och en massa kött. Jag och Calle hade gjort finfina dressingar. Sen satt vi och drack öl, käkade chips och spelade GameCube hela kvällen, tok-skojj!!

Färne, för böveln... jag är ingen "radio-lyssnare". Bara för man inte lyssnar på samma musik som dig/er så tror ni bara rocken är den enda musikstilen och kan inte fatta att folk kan lyssna på andra grejor (som i mina öron är bättre än rock då) hehe.

Oh! Alltså idag. Jag har shoppat som en tok. Köpt en fruktansvärd snygg bikini, hmm.. ja kanske lite sent med tanke på att hösten börjar krypa allt närmare men den va så äckligt snygg så jag var bara tvungen, trots att jag redan har typ 15 bikinisar. Sen handlade jag lite smink, deo, en almenacka och ett par sjukt snygga brallor. Fan vad jag spenderat cash idag, har fan inget kvar nu... ibland är Elin allt bra dum. : ]
Människan överkonsumerar. Helt klart. Men ibland då sakerna är så så snygga måste man bara ha. Oj, lät lite beroende av att köpa saker där men... hehe.

Idag är det 19 dagar kvar tills skolan börjar. Måste beställa en bok från adlibris kom jag just på, ännu mer cash som försvinner. Aja.. ska bli kul i alla fall.

Peace out!



Elin Nordin
mailadress@hotmail.com

2 kommentarer: