24 augusti 2006

Det var ett tag sen....

Bloggan har som kommit lite på sidan nu då det vart så mycket på sistone. Okej, vars ska man börja. Jo, för övrigt håller jag för tillfället på att baka en sockerkaka så jag är liiiite stressad, måste hinna klart innan klockan ringer.

Ja, sommaren försvinner ju mer och mer... men vi tänkte förlänga den och genom det så åkte vi (Calle, jag, Ante, Johan och Erik) ner till Johans stuga i Härnösand. Jävlar vilken resa. Vi har druckit folköl och bastat som galningar. Dom hade en liten bastu nere vid ån som rann förbi stugan deras som vi badade i, 19 grader var det närmare bestämt. Skönt. Söndagen till ära så blev det surströmmingskalas, tjoho : ] Årets surströmming smakade inte så mycket surt som tur var så det gick att härda hehe.
På måndagen bestämde vi oss för att ta en liten tur längs ån uppför för att fånga lite bäcköring, några små rackare vart det för dom lite mer erfarna fiskarna medan jag jävlades med barr och spindlar. För gammal urskog var det, tro mig. Nu kommer det roliga, vi gick åt helvete vilse! Haha, ja ta mej fan vi gick vilse. Då vi gått nästintill hela vägen längs ån så kom vi till en grusväg, den vek vi av på (vilket visade sig vara vårt största misstag) och trodde vi skulle slippa skogen lite genom att "gena" lite... slippa?! Oh herrejävlar så mycket mer skit det vart. Vi gick genom den tätaste skogen, sen ut på kalhygge, sen tät skog, kalhygge osv osv. Ja ni förstår, det gick åt helvete. Men kul va det, hur ofta hamnar man vilse mitt ute i ingenstans? Haha, som tur va så tog vi oss hem innan det blev mörkt. Hade ett halvt kilo skräp i skorna + en hel del blåmärken, men det va värt det.
Ja det va en råkul resa det där.

Jaha, igår var jag på stan en sväng.. shoppade lite inför skolstarten - ja man måste ju nästan ha lite nya kläder då man börjar ny klass och allt. Sen idag hade jag lovat Calles mamma att åka ner på stan och köpa en grej åt hon och då jag väl är där nere så tänkte jag att jag skulle boka tid för klippning av luggen, som råkade hamna på samma dag. Jag har på två dagar cyklat fram och tillbaks till stan tre gånger. Starkt jobbat elin. Ja och vem mötte man då på vägen om inte lille Erik då : ] Som var på väg hem från jobbet. Trevligt.

Imorgon åker vi till Norrbyskär, det ska bli kul. Måste spela in lite mer material till min fiskerulle som jag håller på att knåpa ihop. Sen blir det surströmming (igen) på lördag. Haha. Jag slipper aldrig ifrån det dära jag.

Jag har beställt en kursbok via adlibris.com, vilket jag förmodligen inte gör igen... det har fan tagit en vecka att få boken, får jag den inte imorrn blir jag fan förbannad. Så dålig service.
Längtar lite smått till på måndag nu då skolan börjar, är lite nervös, men det ska bli kul.

Lite underligt ändå, att Hugo ska flytta iväg till andra sidan atlanten. Overkligt. Han kommer i alla fall få förbannat kul tror jag. Tur man kan fortsätta snacka med han på msn än fast han är så långt borta : ]

Sockerkaka!! Synes!



Elin Nordin
eli_north@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar