13 augusti 2006

Vars tar sommarn vägen då?!

På smhi står det att det ska regna resten av veckan. Fan också, nu är verkligen sommaren på väg att ta slut. Lite liiiite deprimerande men men... ska bli nice med höst/vinter även. Nästan så man måste försöka bada igen innan regnet faller.

I fredags var jag på inflyttningsfest hos mina kompisar Patrik och My. Vi drog ner på sista Soul survivor på Plaza, fett nice : ] Det var drag. Sommarfester äger ändå mest. Det är så skönt då man sitter ute på gården och dricker öl för att sedan cykla ner till stan för att gå ut och dansa i värmen och sedan cykla tillbaks till Ålidhem med en burgare i handen. Oj oj oj.. kommer sakna det där, är ju några månader kvar tills det blir sommar igen som sagt.

I lördags så bakisbadade vi i Norrmjöle, det va 22 grader varmt i havet! Varmt och skönt. Sedan åt vi bakisvåfflor med massa glass, grädde och sylt.

Ja och idag så har jag storstädat hela lägenheten, duktiga Elin har vart framme. Sen kom Calle hem från fiskeresan med några fina fiskar. Ikväll blir det nog film, ta det lungt ett tag.

Tjingeling : ]




Elin Nordin

1 kommentar:

  1. fan underbart om det skulle ta och regna ett par dagar. har ju inte regnat en enda hel dag under hela sommaren. sitter man inne och lirar tv-spel har man jämt haft dåligt samvete.

    bring on the storms!

    SvaraRadera