15 augusti 2006

Ny "Template"

Gokväll mina damer och herrar. Jag satt och gick igenom alla "Templates" som finns att välja mellan på blogspot. Dvs alla olika "skal" kan man säga, olika utseenden att välja mellan. Nackdelen är att det är svårt att själv kunna ändra dem med färger och så eftersom vissa Templates t ex har rundade kanter som har en viss färg och då ser det bajs ut om man ändrar färg. Hursomhelst, jag testade iaf att byta till denna nu. Dels tycker jag att det blir lite snyggare när texten är centrerad och ihoptryckt såhär och dels så finns det nu Previous Posts till höger. Det fanns inte på den gamla mallen och det är skitbra för man får en betydligt bättre överblick.

Okej, fetfyllaloggan ser ju lite skrämmande liten och skiten ut som det är just nu men vi får helt enkelt göra en fetare. Typsnittet har jag ändrat till Verdana. En tydlig nackdel med det här skalet är att det automatiskt blir nån typ av border runt bilderna. Lite irriterande absolut men det kanske funkar? Eller? Det kanske går att ta bort också antar jag. Får kika mer på det där sen..

Men vad säger ni, funkar det här utseendet bättre än det förra? Va va va?

Nu ska jag sova, klockan är mycket. Jag och Kriz har städat lägenheten och den är skrämmande fin och ren. Yikes.

Gonatt.



Erik A. Persson
rawk@dirtymischief.se

6 kommentarer:

  1. Man kan ju alltid ändra småsaker i CSS:en...

    SvaraRadera
  2. Ska fixxa ny logga där uppe. nått glassigt! sedan tycker ajg vi bord eha svartvita bilder.. så vi får den där gamla tidningskänslan. Vill även att vi ser över våra bilder och sluttexter vi lägger upp. har lagt upp alltid som kriz har sagt. jag och elin gör rätt och ni andra fel. dock ser det som erik gjort bäst ut tycker jag. men men kan fixa allas lika sedan själv. men vill att vi gemensamt sedan skapar en satard alal följer..

    SvaraRadera
  3. som sagt jag gillar borden runt bidlerna. tycker det ser najs ut!

    SvaraRadera
  4. Ett nytt manifest måste skrivas snart.

    SvaraRadera