06 augusti 2006

Fett runt buken och Prag spetsat på


Som ni alla vet så har jag nu lämnat Dö-vik.. Va fan var ni alla jävlar? Övik sög lite i år kände jag. Jobbat dygnet runt med jobbet och skolan. Åkte båt en gång typ och då blev jag förbannad över att jag inte kom i land när jag skulle sätta fast båten i bojen. Måste fan skaffa mig lite mer tålamod.

Jo sedan har ju jag och Cissi firat två år den 1 Augusti också. Blev lite middag å sånt förhållande-stuff som bara Daniel och Hugo fattar. ;9


Det jag även har lyckats med i sommar är att tappa bort mitt körkort 2.5 veckor för att sedan inse att det låg på mina föräldrars säng. Fatta vilket helvette det var att vara utan körkort.
Tappat bort börsen 2-3 gånger med i sommar.. varav en gång i en taxi i sthlm och en annan gång vid Skuleberget. Som sagt det man inte har i huvdet får man ha i bilen. Faders bil är som att köra ett rymdskepp när man ligger i 170. ;p

Men nu till det saker som jag funderar på.. 1 = FETT 2 = PRAG...

1. Nu när jag kom hem så ställde jag mig på vågen samtidigt som min stereo värmde upp. Fan siffrorna ökade lika fort som på en hastighetsmätaren på en formel-1 bil. 81 kukiga pannor stannade den på! HELVETTE! har ju alltid skrattat åt er grabbar för att ni lagt på er och ser så roliga ut med det där fettet runt buken och allt där nere. Det dock inte lika kul nu när jag är drabbat. 11 kilo har jag gått upp på ett år! FörhållandeFET är vad jag är. Allt smalt blir FETT precis som fetfylla heter FETfylla och inte SMALfylla. Det är ett faktum som inte går att ändra på eller? Hugo vad är det för batningsgerj du går på? ÄR desperat vill ha mina rutor igen! vill ned 6-7 kilo!!

2. DEN 25 AUGUSTI ska jag och cissi dra 5 dagar till Prag. Vi vill ha med några till. En, två, fyra.. Man eller Mus.. Har ingen betydelse. Bara vi känner er och ni känner oss =). Vad sägs om 800 tur och retur och hostel från 75-150 kronor natten? eller en hel dag på ett spa med egen massör för 250 kronor? eller öl för 7 kronor litern. eller mat för 17 kronor portionen? Vi bokar biljetter imorgon och du ska med!

tips till er som säger att ni bara lyssnar på radio.. hmm kan hugo och Elin höra till den kretsen? *Skrattar*

www.pandora.com

Där kan man skapa sina egna radiokanaler med sin favorit artister och även få lyssna på musik som liknar den artist du valt att skapa radion efter. Nu kan ni fan inte klaga på att ni inte köper skivor eller har DC.. Fan vad har hänt med dem som säger att de bara lyssnar på radio.. jajaj denna radio kan de åtmisntånde lyssna på isåfall..


Over And BAJS





Fredrik Fernlund
fernlund@gmail.com

2 kommentarer: