03 augusti 2006

Good morning sunshine!



Mammamia, vaknade nyss! Dåligt värre, har ju som gått miste om hela dagen nästan. Gick inte och la mig förrens 03:20 efter en riktigt spännande omgång Warcraft III Tower Defence där vi klarade hela banan med att ingen civilian dog!! Wohoo, andra gången! Synd bara att det är så lätt att fastna i det där spelet, men vill ju få annat gjort även : ]










Erik, ett stort missförstånd där hehe. Köpte mitt DS i Tyskland närmare bestämt på releasen, förmodligen en hel del billigare än ditt : P BTW, peppade min kompis Nils som även har en DS att vi skulle köra alla tre [alla fyra då kriz skaffar sin då] en fet mariokart eller nåt. Jag måste tipsa om att spela New Super Mario Bros multiplayer, hur kul som helst! Sen Yoshi!Touch and go är även råkul, men jag är ju lite mer lagd åt dom där lite "töntigare" spelen där man får leka lite. Just ja, får nog mitt flash imorrn YES YES!!! Vilken dag förresten!!! 24 grader och sol, det är ju helt underbart! Kanske måste ut i solen lite innan det är dags för att tvätta.

Erik igen, gäddan är 4 real! : ] Och ja, det lät nog rätt så nerdigt med pojkvän men hädanefter ska jag skriva Calle.

Andre, kul att du inte hade några hål. Kom fan på att tandläkaren skulle ha ringt mig nångång i början av året, vet inte hur många gånger jag har sagt till dom att jag vill kolla varje år men fortfarande jävlas dom med att kalla in mig vart annat. BAJS. Ja, när jag har pengar ska jag fan beställa en tid.
Fast det är så mycket jag vill köpa nu, vill köpa en ny telefon, vinterjack, nya goggels, tunnare snowboardhandskar, massa roliga höst-kläder och kanske lite kurslitteratur... hehe.

Förresten! Någon som vill köpa en LG U8180 som är använd 1år och är låst till operatören 3 men går att låsa upp billigt på Haga eller säkert på andra ställen i vårt avlånga land med. 500 spänn. Maila mig eller säg till här i bloggen om ni vill eller känner någon som är intresserad.






Bajs bajs!








Elin Nordin
eli_north@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar