11 augusti 2006

Snickerier, golf och Mastodon

Erik på msn tidigare idag: ”och när faaaaaaaaaan får vi sett ett blogginlägg från brorsan då?”


Det va länge sedan jag bloggade nu. Jag får skylla på att jag inte har tillgång till en stabil Internetuppkoppling när är hemma hos mamma och hälsar på (även om jag ibland kan lyckas sno lite bandbredd via grannarnas wlan). Men nu kommer det en lite redogörelse över vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Har under veckans inledande dagar byggt ett trallgolv åt mamma på hennes baksida och gjort upptäckten att grovsnickeri är helt sjukt roligt, i alla fall när man får lyssna på Mastodon. För er som inte har lyssna på Mother Puncher, från Mastodon’s platta Remission, medan ni går lös på ett gäng träplankor med borrmaskin, skruvdragare och cirkelsåg är det något som jag varmt kan rekommendera. Man kanske skulle ha blivit snickare, fan va roligt det hade varit.

Hann också med att spela en golfrunda i tisdags, va fadder åt syrran. I spelade bara nio hål och det gick kuken. 43 slag är ju inte direkt nåt att hänga i julgranen, eller vad säger du Hugo. Efter nio hål hade jag så ont i handleden att jag inte kunde slå med de längre klubborna. Så jag parkerade bagen och tog med mig järn 7:an och två bollar. Med min trogna järn 7:a gick jag två över par på hålen 10-13 & hål 1. Det va typ åtta år sedan jag spelade med bara en klubba men kul som fan va det. De jag spelade med tyckte nog inte att det va lika roligt eftersom jag spöade skiten ur dem trots att jag endast hade en klubba.

Men nu är jag i Umeå igen, efter ett mindre massmord på E4:an i går kväll. Har aldrig sett så många döda insekter i hela mitt liv som jag gjorde går när jag kom fram till Umeå igår och tittade på mitt skinnställ och hjälmen. Jag ljuger inte om det är 50st döda insekter av olika sort bara på mitt visir. Men fram kom jag och det är alltid lika underbart att komma hem till Umeå.

Så vad har jag gjort idag da? Efter att ha inlett dagen med lite Clutch så har jag peppat Mastodon som fan. Lyssnat igenom skivorna, tittat på Making of Blood Mountain, manglat de två nya låtarna på stereon och som avslutning har jag plöjt Workhorse Chronicle. Just nu är jag så sjukt peppad på Blood Mountain att det sprutar pepp ur öronen på mig. Jävligt dumt gjort av mig eftersom albumet släpps först den 13:e september. Hur som helst har det varit en helt underbar dag, bara slappat och inte gjort ett skit. Blev dock jävligt sugen på at ta en kall öl till hamburgarna ikväll. Öppnade kylskåpet och där stod de alldeles kalla och jävliga. Kunde nästan höra dem viska; ”drick oss, drick oss…”. Så jag gjorde det enda rätta och flyttade dem till städskåpet där jag slipper se dem på några dar. Första gången under den vita månaden som jag har tvivlat på mig själv. Men det beror nog mest på att det just är en vit månad och man stressar upp sig själv lite.

Imorgon verkar det som om jag måste konfronteras med en av mina största fasor….skräckfilm. Silent Hill står på menyn och jag klarade ju ens av att spela spelet. Men Anna har lovat att jag skulle få hålla henne i handen så det ska nog gå bra. Mer om skräckfilmen vid ett senare tillfälle.

1 kommentar:

  1. fan filmen silent hill verkar kas.s. ska väl se den ändå.. spelet är det som gäller och vågar inte heller spela det själv..

    SvaraRadera