06 augusti 2006

Uppdatering från studion...


... eller inte. Men visst vore det kung om man fick skriva såna där inlägg lite då och då, på en officiell site för sitt eget band som hade tusentals besökare varje dag. Besökare vars dag kunde bli grym bara för att man postade ett inlägg. Fan vad coolt. Jag vet själv hur mycket några rader från Lars eller Jaymz betyder under deras studiosessioner. Fuck.

Ja, vad har jag haft för mig sedan jag bloggade senast då? Inte mycket, som vanligt. Eller det beror väl på hur man ser det. Dave kom i torsdags hem från Torpshammar, där han sommarjobbar, så i fredags återupptog Megaleif sina "recording sessions". Sedan innan hade vi fyra färdiga låtar + en låt utan sång. I fredags spelade vi in fem låtar till, och samtliga lade vi sång på under fredag + lördag. Så nu har vi tio låtar. Vi ska ägna några timmar åt morgondagen till att mixa dom och sådär... sen kommer dom ligga uppe på hemsidan för alla att ladda ner.

Nu frågar några av er säkert sig själva frågan: vad fan är Megaleif?

Ni som vet vad Megaleif är, frågar er säkert: hur orkar ni?

Svaret vet inte ens jag... jag o Dave e väl helt enkelt sjuka i huvet i en hel del avseenden. Men fuck it. Det e roligt att göra musik som man inte behöver lägga ner så mycket möda på att göra. Det coola är ju dock att visst folk verkligen verkar uppskatta skiten. Eller skit och skit... jag tycker det e kung. Kung som fan.

http://www.megaleif.tk

Vad har jag gjort i övrigt då? Jag o Dave har sett film som fan... några bra och några värdelösa. Som det ska vara. Man måste ju ha balans i livet.

Helvete vilket självbögigt inlägg. Men jag e sjukt peppad på några av de här nya Megaleif-låtarna. Vänta tills ni får höra dom. Haha. Och helvete vad peppad jag e på nästa Megaleif-spelning. Fan vad kul! Och då ska definitivt Bertil och måsen vara med. Frågan är var vi ska hitta en mås? Hmm...

Over and out.



Kristoffer Jonsson
kriz@dirtymischief.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar