02 augusti 2006

Signaturbilder


Ja, det här med signaturbilder verkar bli en hit. I alla fall är det vad jag och Erik anser. För att ni ska slippa dryga er så mycket så har jag (som inte har ett liv) fixat bilder åt samtliga användare i denna blogg. Jocke, Joke, Motherfucker: dig har jag tyvärr inte fixat en bild åt, eftersom vi inte har någon bild som är nyligt tagen på dig. Så skicka en till min MSN, så fixar jag det. Till alla andra: är ni missnöjda med era bilder, skicka andra så fixar jag dem. Regeln är att ni måste titta in i kameran, annars gills det inte.

Här kommer en snabb tutorial gällande hur ni gör för att lägga upp bilder.

http://www.dirtymischief.se/blog/bilder.txt

Ladda ner den där text-filen. Där finns allas namn uppskrivna. De två textstyckena som ligger under respektive namn ska ni kopiera och klistra in i slutet av er blogg. Är du Hugo så ska du kopiera styckena som finns under "Hugo" och är du Färne så ska du kopiera det som finns under "Färne". Enkelt va? Japp. Det enda ni sedan behöver gå in och ändra själva i den där texten är er mailadress. Eftersom jag inte vet om ni vill lägga upp era mailadresser eller inte så har jag inte tagit med dem. Just nu står det bara en fejkad mailadress där, så det e bara att fylla i på två ställen där så blir det rätt. Vill ni inte ha med den, så ta bara bort det.

Så enkelt är det. Om ni lyckas med det så kommer det att se ut så här i slutet av era bloggar hädanefter (dock kommer alla bilder inte att vara med, utan bara den på dig.)



Kristoffer Jonsson
kriz@dirtymischief.se




Erik A. Persson
rawk@dirtymischief.se




Erik Rehnmark
mailadress@hotmail.com




Daniel Nilsson
mailadress@hotmail.com




Fredrik Fernlund
mailadress@hotmail.com




Jonas Nordin
mailadress@hotmail.com




Elin Nordin
mailadress@hotmail.com




Ted Bostedt
mailadress@hotmail.com




Andreas Westin
mailadress@hotmail.com




André

mailadress@hotmail.com


Sådär ja. Då var det klart. Ladda ner, kopiera din text, deleta/fixa mailadressen, posta i slutet av blogginlägget. Kung!

Ciao!





Kristoffer Jonsson
kriz@dirtymischief.se




1 kommentar: