18 augusti 2006

The Färne Who Wasn´t There

Tackar Erik. har kollat bloggen varje dag nu.. Har viljat ändra saker. Har velat... Har funderat, men inget gjort.. en annan värld har tiden här levt. En värld utan tid, en värld utan tid för annat.


Precis som något tagit från 60-talet. Eller va fan vet jag. Sidan ser bra ut. Men detta hindrar ej min dom. Imorgon sker det. kommer inte att kunna sova. Jag har ännu inte har tagit livet av någon även fast jag ibland velat.. Det känns 60-tal och jag känner att jag har en skugga av ångest. Ångest över tentan och egentligen över att jag borde ha lånat de där 10 000 kronorna för att sedan låta mitt liv spelas på en tärning. The barber or The Man Who Wasn t There... Why? Why not? Det är 60-tal och historien är det samma. Att skriva BOB (Bildbehandling och bildanalys) eller se Bob thornton leva i ett vakum som Ed Crane. hmpf... Kanske vore det bäst att släcka lampan och somna så att jag imorgon kan kila vidare.

Ibland undrar jag fan vad jag håller på med. Detta är en sådan stund. Imorgon ska jag lyssna på misery and loves co och väga mig igen. Det känns 60-tal...





Fredrik Fernlund
fernlund@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar