29 januari 2009

Mastodon har något stort på gång igen.

Heffebomben himself, The Heffmeister, mannen som varvat internet, postade en länk till en blogg på min facebook-vägg i går, eller om det var i morse. Hur som, den bloggen var god och dela med sig av Mastodons nya låt "Divinations" som är deras första singelsläpp från plattan som kommer i mars. Och herre min skapare vilken monsterlåt det är. Jag orkar inte orda mer om detta. Tanka ner den och njut! Kommande platta kan bli det bästa de gjort någonsin. Det borde säga allt.

3 kommentarer:

  1. En fantastisk låt som lovar gott inför kommande skiva! Jag började faktiskt med Mastodon-peppen igår när Annas kompis Viktor (som är på besök) började snacka om bandet. Jag har haft Mastodon i hyllan ett tag men jävlar vad pepp det här blev!

    Men att säga att kommande platta kan bli det bästa de har gjort.. mja, så höga förväntningar får man inte ha. Men det kommer att bli fett. Och när Slipknot har, i mina ögon, ramlat många positioner bakåt står plötsligt Mastodon kvar som det mest intressanta blev dagens nyare metalband.

    SvaraRadera
  2. Du känner mig. Jag är Mr Överpepp! :)

    SvaraRadera
  3. Är helt inne på ditt spår, pappa dread. Det går ju inte att bli annat än överpeppad när man läser allt som bandet har sagt/skrivit om det nya materialet.

    Jag har inte Blood Mountain-pepp, inte riktigt än i alla fall... men snart.

    SvaraRadera