01 januari 2009

Rapport efter nyårsslaget

Hej,
Detta är nån halvtimme eller mer efter nyårsslaget och vi ska göra något unikt. Så många som möjligt på denna fest ska nämligen blogga på detta inlägg. Vi får se hur det går. Jag börjar:

Rawk:
2009. Helt fantastiskt. Färne sitter bredvid och babblar om vad jag ska skriva och att jag ska nämna när vi senast firade nyår tillsammans. Umeå var det och Umeå har brunnit ned. Och Solna Centrum har ju inte ett skit i jämförelse. Och frågan är hur vi kommer hem. Så pratar Färne. Hursomhelst... Jag har varit sjuk en vecka och är väl i stort sett hundra igen men har tagit det ganska lugnt ikväll. Men lite full är jag. Färne har en hård diskussion med Shake bredvid mig om att Shake borde börja blogga mer på denna blogg och jag håller med. Shake är ett stort jävla skämt när det handlar om bloggande. Och det är synd. Lite nyårslöften från min sida: Jag ska ligga på de bloggare som i stort sett inte existerar här och tvinga de att blogga här mer. Det är viktigt. Och kul. Shake beskrev sig själv som en social eremit nyss. "Det lät bra" tycker han. Andra nyårslöftet är att vi ska, fanimig på allvar, styra upp Fetfylla 2.0 nu. Det är liksm inte kul att festbilder om man inte kan lägga upp de för hela världen. MODO Hockey ligger förresten sist i Elitserien nu och det är förjävligt. Men jag tror på mitt favvolag och vi kommer att repa oss och ta oss till slutspel. Jaja, jag kanske kommer tillbaka och lämnar tills vidare över till nästa person. Färne kanske, han är duktigast av alla på att stava. Och han kommer att skämma ut sig en liten stund nu.

Färne:
Men fan Daniel! Nya fetfylla ska ju inte ha lösenord på sig. Men ska vi ha det för vi fan lägga upp en version två av fetfylla via smackebonk.com eller nått. Stänga ned gamkla fetfylla kommer inte att ske enligt mig. Vi stänger inte ned något innan vi är överens om sidan så att säga. Fan vad lack jag blir... bajs!

Ja skitsamma detta handlar inte om fetfylla utan om nyår. föresten vad tycker folket om fetfylla.nu? Hur ska vi göra? Jajajja nyår ja.. ja vi sätter här och lyssnar på spotify och soundgarden . Fan vad kass stämning det blev efter detta snack om vår festsida.Men ja jag får snacka med erik hur vi tar detta till en ny version.. jajaj nyår ja.. ja 2009 och vi är alla sammlade och det var fan typ 2003 vi lyckades med det senast.. Minns att jag var gravt allvarligt full då :p.
Erik Person är homosexuell sjunger erik! I samband med detta statar Europe med the Final Cunt Down! ;p. Erik dansar som fan nu och gör moves i luften! han är ett med nyår 2000! .....We leaving thougether!!!!!
ITS THE FINAL CUNT DOWN!


Lill Erik:
För jävvla trevlig nyårsfest detta. Kul att alla kunde komma. Som alla vet vid det här laget så har jag ju nyss köpt en lägenhet i Solna, som vi nu befinner oss i och super i och är glada. För jävvla mycket raketer såg vid också vid tolvslaget. Tänkte bli lite full och gladare nu. Föresten nästa år borde vi fan ta och resa någonstans. Där det finns skog och snö och stuga och kan fiska och åka skidor, jäjä vet att det är totalt omöjligt men vore kul annars får vi göra som eriks brorsa, att om några år samlas hos någon och låsa in barnen och supa i rumet bredvid. Roger and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar