25 april 2008

Un-discipline

Tänkte göra mitt statement på detta Trent fenomen.

Tycker trent börjar bli lite odiciplinerad när det gäller att göra musik. Börjar bli mer kvantitet än kvalité. Tycker iofs att ghost var ett shysst koncept och gillar att gör en sådan bakgrundsplatta som man kan ha på lite som en frän launch-känsla på. Men ja thats it. Gillar iofs att han producerar nu men ja det får lixom inte gå till överdrift.

Men denna dicipline låt säger mig NOTHING!

Tycker de bästa partierna är de 3 första sekunderna och delen när han är tyst 02:30-02:40.

Trent har faktiskt börjat låta lite för mycket stönande och woowwande nu. Behvöer lite aggro igen. För snällt detta. och för mycket 13-årig emo över detta.

Vill ha ilska vill ha tung jävla EBM. Fan lite laibach-sound vore ju najs. Det är fan maffigt och ont så att man önskar man kunde fått lite mer testostreon när man föddes.


wooooooo whooooii... ... Discipline!





som sagt allt Laibach gör blir lixom ont. Även hur fint det verkar var. Trent kanske borde kanske få lite tips ;p




Men ja detta är kanske det närmaste Laibach kan komma Trent Reznor. Men ja vad hände med trentans härlige video-era med naket, våld och gröna filter...


4 kommentarer:

  1. Om du tycker att NIN ska utvecklas till att låta som denna tyska synthsmörja så är jag inte på din sida. Usch och fy vad man blir sugen på att spy!

    Hårdrock vs Synth-fittor! Dags att dra upp det klassiska kriget igen! Jag vet vilken sida jag är på iaf! Vid min sida står Ozzy, Page, Iommi, Dimebag och Hetfield i solbrillor med armarna i kors!

    SvaraRadera
  2. Ja. Jävla tyska hor-synthare. Fittjävlar! Dom ska toten tot! Jämföra den här skiten med NIN? Pathetic. PATHETIC!

    SvaraRadera
  3. INDUSTRI FÖR I HELVETTE!

    Famn tror ni Nine icnh nails uppkom i källaren hos metallica-Rune eller?

    Fan hård EBM-synth alá Skinny puppy är vad kära Trent insperarades av.

    Trent är ju så synthig man kan bli. Inte fan spelar han rock inte! Bara se på hans karriär inom musiken. smörig electro-pop och underground industri. vad med kan man säga. Trent är så mycekt mer synth än rock! =)

    SvaraRadera
  4. Men för helvete Färne! Spelar inte NIN rock? Det tuffa med NIN är ju just hybriden mellan rock och elektronisk musik. Det är inte många band som lyckas, men NIN hittar fans på båda sidor av barriärerna. Om inte rock finns i NINs musik så har du inte snopp Färne; Industriell rock FFS!

    Skinny Puppy ja, men Laibach var sådär äckligt och tyskt synth-dåligt.

    SvaraRadera