29 april 2008

Elin is back!

Hey hopp!
Nu va det ett tag sen jag skrev något här, Erik tyckte att det var dags : ) Såå.. vad gör Elin nu för tiden? Just nu fightas jag med mitt examensarbete, jag är otroligt lat på våren så det blir inte så mycket gjort då det nu finns så mycket annat roligt att göra. Som idag så har jag vart på stan och flängt, köpte lite nya drag för fiskesäsongen... lite sommarkläder och sånt. Sommarkläder, hör vad najs det låter! Om en månad är skolan slut, examensarbetet bortgjort och Elin är färdigutbildad! Yes!

I sommar kommer jag för den mesta delen spendera sommaren här i Umeå, i Juni åker vi på resa med Calles familj till Europa för att kolla på fotbolls-EM. Skoj skoj. Längtar redan..
Jag kommer givetvis åka ner till Övik med under sommaren, måste ju hänga med Mallson och hälsa på André i hans "hus" hehe : ) Brorsan har fixat lägenhet så det ska bli kul att se hur han har fått det med. Minsta brorsan kommer bli Umeåbo till hösten, coolt va? : ) Han har blivit stor nu.

Ni kanske blir nyfikna om vad jag skriver för examensarbete, jag håller på att designa en grej på ICEHOTEL och ska sedan utvärdera designprocessen. Så det är absolut ett spännande arbete, men som sagt.. våren är här och Elins koncentrationsproblem har då börjat. Det ska bli helt sjukt att gå ut skolan, känns som att tiden har gått lite för fort. Nu är man vuxen.

Ja just ja! Mario Kart till Wii, jävlar så skoj det är! Helt sjukt svårt med.. man blir ju tokig på vissa banor. Tycker att det är sjukt mycket svårare att styra motorcykeln än bilarna.. och nya Rainbow är sinnes. Tror jag aldrig kommer komma undan plats 12 på den banan. Suck. Sen suger det att man inte kan köra flera på Grand Prix. Men men... 5 tv-spelskontroller ändå! : )

Sen ett annat spel, till Nintendo DS, som är hur guld som helst är Professor Layton and the Curious Village... svinroligt. Mycket pussel och snyggt som fan. Detta borde du testa Erik om du inte gjort det ännu!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och zappa samtidigt som jag ska äta en 88:a : P Mums!
Laters...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar