25 april 2008

Blandband

Har inte skrivit speciellt mkt här på sistone och det beror nog mest på tidsbrist och glömska, alltså de få gånger man faktiskt skulle kunna sätta sig ner och skriva tänker man inte på det.

Tänkte väl skriva om lite blandade saker och kom inte på nån vettig rubrik så det fick bli blandband, den trevliga grejen man höll på innan man fick en bärbar CD-spelare och innan mp3:ns intåg.

En sak som jag följt på sistone är Anonymous och deras Project Chanology. Det hela började med en video som läckte från Scientologerna där Tom Cruise pratar och är allmänt knäpp och Scientologerna försökte sedan få bort videon från nätet men det är ju omöjligt. Sen började folk kolla upp den s.k. kyrkan och märkte att det ser ut som att saker inte står rätt till.
Läs mer på www.youfoundthecard.com , www.whyaretheydead.net , www.xenu.net och www.exscientologykids.com.
Har ni inte sett South Park S09E12 "Trapped in the closet" gör det.

Här nere i Kalmar är våren framme och enligt vissa prognoser ska det bli 15-20 grader i helgen. Det är alltså jävligt snart sommar. Till midsommar blir det Övik i en och helv vecka, blir det det vanliga eller nåt nytt? Sen i Augusti blir det en sväng till Egypten med dyk i Röda havet och pyramidtittande i Kairo, lär bli jävligt varmt men det är helgardering mot förra sommaren då en stor del av semestern spenderades i ett regnigt Roskilde.

CUM:s Top 100 var riktigt skoj, hade väl inte överdrivet många av skivorna och det är ett antal som inte är nåt jag skulle lyssna på, blir intressant att se Kriz snabbrecensioner.

Disciplne känns väldigt oinspirerad och det måste nästan vara en överbliven låt från WT annars har Trent helt tappat stinget.

Konsertmässigt har våren varit mycket bra med ett helt galet Dillnger Escape Plan och ett underbart Down, förhoppningsvis blir hösten lika bra, inget inplanerat än så länge dock.

Nu har jag inte mer att skriva.

svenke

2 kommentarer:

  1. Hahaha, du är underbar du Svenke! F-låt för att jag har hetsat dig att skriva men visst känns det bättre nu, efter att du har skrivit av dig?

    Du tar fåordighet till en ny fulländad nivå!

    Svenke Swooz

    SvaraRadera
  2. Helvete ett sånt bra inlägg. Svenke: du är Gud och jag saknar dig faktiskt som fan! Skriv mer på bloggen! Kul att få lite updates!

    SvaraRadera