08 april 2008

Jehovas Vittnen… Hahahahaha!

För en liten stund sedan när jag satt och åt min lunch plingade det på dörren. Jag gick för att öppna och utanför dörren stod två tanter, som visade sig vara Jehovas vittnen. För att göra plågan så kort som möjligt, samtidigt som det kostar dem pengar, tog jag emot deras broschyrer och sen va det inte mer med det.

Men jag märkte att den här gången, de har varit här förut, var det något som inte riktigt stämde för damerna. För det första verkade de väldigt förbluffade när jag öppnade dörren och för det andra så var hon jävligt snabbt framme med bibeln och viftade.

Jag kom lite senare på vad det förmodligen var som gjorde damerna lite ställda… Mitt val av t-shirt i morse;



Hahahahaha, jag skrattar fortfarande när jag tänker på vilket min de två damerna fick när jag öppnade dörren.

4 kommentarer:

  1. Hahahah, de tog fram bibeln för att skydda sig mot satan som du hade på din bröstkorg! Kung.

    Jag har varit peppad på att få besök av Jehovas hur länge som helst. Farsan lät mig aldrig prata med dom när jag var lite och de besökte oss aldrig i Rockbaren. Men för några månader sen så hälsade de på hemma hos mig på Berghem och jag var peppad som fan att diskutera med dom. Och det var två tanter, antagligen samma som du träffade. Grejen är att jag blev besviken eftersom de var så jävla dåliga på att argumentera. Vi diskuterade varför just Jehovas skulle vara den sanna religionen och varför deras Gud är den riktiga(de är ju klart i minoritet jämfört med de stora religionerna). Då började de babbla om att Gud har ett namn som fanns i nån vers och då stod och bläddrade i deras böcker hur länge som helst men kunde inte hitta åt rätt info. Då blev jag less på dom och sa hejdå och stängde dörr'n.

    SvaraRadera
  2. Hahaha! May the power of Christ compel you!

    SvaraRadera
  3. sweet! Visste inte att Danko hade sådan bra humor =). Köpte föresten en Danko-tröja i tisdags då han spelade på Tyrol. Tyvärr var den tröjan inte lika ond. Det var en bild på honom och bandet. Tyvärr så såg han ut som en apa på bilden. Fick lite av apornas-planetkänsla av den. Men konserten var grym och danko får då ser ut som en apa.

    SvaraRadera