23 april 2008

Supershitty To The Max!

Mitt Hellacopters-lyssnande har tidigare endast inkluderat "By The Grace of God", "Rock & Roll Is Dead" och till viss del "High Visibility". Fan vad jag har missat det riktiga bandet känner jag nu jag lyssnar på rubrikalbumet. Det här är så helvetiskt bra!

3 kommentarer:

  1. Men för fan och helvete! Hur i hela skogen kan du ha missat det albumet?!

    Lev dig tillbaka till i mitten av 90-talet. Du är ful och finnig, knappt hår på püngen och har ännu inte upptäckt Metallica. Rocken är död, inget händer. Då kommer Nicke och Dregen och co och släpper den skitigaste och rökigate rockplattan nånsin. Direkt från garaget, hem till din mamma. Jag kom ihåg hur jag såg dom på tv och tyckte att Nicke var så inihelvete cool och att jag ville vara Dregen.

    SvaraRadera
  2. Det tråkiga med att vara gammal är att man tappar hår. Det roliga med att vara gammal är att man såg Hellacopters på Hultsfred strax efter första skivan :P

    SvaraRadera
  3. Som jag sa tidigare. Anledningen till att du missat hellacopters är förmodligen för att du är en jävla idiot Kriz. ; )

    Skämt å sido så är det sjukt underhållande hur du kan ha missat Hellacopters mästerverk. Vi snackar även Payin' The Dues och Grande Rock. Supershitty To The Max och Payin' The Dues är helt utan konkurrens de två absolut bästa rockplattor som släppts av en svensk grupp. Vad de andra hållit på med är inte ens samma division. Det är ta mig fan inte ens samma bollsport en gång.

    Lyssna på Hey! och inse hur emo du är som missat den. Lyssna på Born Broke och fatta hur jävulskt Jocke Berg du är som missat den.

    Du spelar trummor i ett rockband som heter Dirty Mischief och idag har du hört Supershitty To The Max för första gången i ditt liv.

    Ja jävlar säger jag bara. Nu ska jag gå och lukta på mitt exemplar av Payin' The Dues på vinyl. Första pressningen på genomskinlig vinyl givetvis. Lukta och känna hur mina ballar bara blir större och större.

    SvaraRadera