02 april 2008

1 april skämt?

Blev ni förresten 1:a april lurad? Varför ska man luras på 1:a april anyways?
Bästa april skämtet igår måste dock ha varit det om att NIN är signade till Road Runner Records. I'd sooo respect that. Nåja.

Läser just nu världens mest makabra kurs. Om vi inte sjunger den socialistiska lagda låten: Äppelmeodi, så lyssnar vi på föreläsningar om infrastruktur i Sydafrika, människans etik, energi och materia och om hållbar utveckling. Massivt förvirrande. Kommer säkert inte en röd tråd om några veckor. Inom några minuter ska jag börja att läsa en bok om mänskliga rättigheter och bli less och ledsen.

Min PS3 är sedemera på väg till Sverige[!!!!!!!]. Om några dagar anländer Hon tillsammans med ett stycke Devil May Cry 4 och Ninja Gaiden. Smackebonken. Får upp mer och mer pepp för Metal Gear Solid 4. När väl fanskapet är i min hand kommer jag på fullaste allvar att stänga av mitt yttre liv och spela tills jag är klar. Ryser bara jag tänker på det. Vill inte få upp hopp om att det kommer i juni, men jag vill så gärna tro på det. Konami har väl inte alltid övertygat med spel-släpp och hålla datum. Jag hoppas, jag hoppas!

Hellacopters nya är precis vad jag ville ha. Hoppas det åter kan ta sig tillbaka till toppen innan de lägger av. Jag röstar på mera Solution istället för Death Breath. För ett tag iaf. Å andra sidan har jag gått och blivit tillfälliga allergisk mot allt som lever om. Istället lyssnar jag på Alessandros elektroband: ModWheelMood
Sanstlöst bra. Om man är förtappad som jag. Lyssna på det. Mhz handlar tydligen om Trent. Det är fint det!

Jaja, all good, all the Love.

6 kommentarer:

  1. Grattis Anna! Det tog dig några inlägg men nu fick du äntligen till ett med korrekt styckeindelning och radbyren.

    Jag vill också ha PS3. Men det skulle nog sluta med att jag inte lämnar mitt rum på någon månad.

    SvaraRadera
  2. Tack Jonas! Det betyder mycket att du ger mig ditt godkänande.

    Men meningen med livet är PS3! Klart du måste ha ett, då kan vi spela mot varandra på det dära Internets!

    SvaraRadera
  3. Grattis Anna! Efter en rubrik och tre meningar lyckades du med tre särskrivingar! Där var jag nära att sluta läsa av ren ilska och irritation! www.skrivihop.nu!
    puss

    Jag röstar varken på DB eller Solution. Jag vill ha ett återförenat Entombed med givetvis vår Nicke på trummor, Jörgen på bäjjs och Uffe tillbaka på gura. Det vore nåt det!

    Du och din gratis jävla PS3:a! Men men, jag kommer ifatt och köper en (med egna pengar!) snart + en Hd-tv! Så kan vi blogga ner oss ordentligt i PS3 och dess universum.

    SvaraRadera
  4. Men Erik. Varför kan du inte göra som jag och berömma Anna för de framsteg hon gjort och ha lite överseende med särskrivningarna?

    SvaraRadera
  5. Nä, det var för grovt helt enkelt. I övrigt är hon jättedutti.

    SvaraRadera