07 januari 2007

VIKTIGT! Ny Version av Blogger!

Nu har jag ändrat till den nya förbättrade Bloggen där man använder sitt Google account. Så varje användare måste nu fixa en google-användare (om man nu inte redan har en). När ni loggar in som vanligt så kommer ni att få möjlighet att skaffa en google-användare om ni inte redan har en då eller använda den ni redan har.

Fördelen men denna förbättrade blogg är att det först och främst kommer att vara mycket lättare att blogga och styra sin blogg som man vill med nya inställningar. Och en massa mera.. Faktiskt. Så det är bara fördelar.

Men vad ni användare ska veta är att ni nu måste skaffa ett google account och det får ni som sagt att göra när ni loggar in på bloggen som vanligt. Jä.

Nu ska jag bara se till att alla gör det. För som ni vet så är det bara ett fåtal av alla användare till denna blogg som verkligen skriver något. Så jag ska göra mitt bästa (igen) för att peppa dessa sega jävlar.




Erik A. Persson
rawk@dirtymischief.se

4 kommentarer:

  1. erik är kung och att du har beställt death buy sexy

    SvaraRadera
  2. Men för hell - death BY sexy heter ju skivan! 'buy' får ju en helt ny innebörd! hihi

    SvaraRadera
  3. 2007-01-07 17:26:25 erik nordin "och så kan du testa att messa ett inlägg bara för att. och typ skriva att erik är kung och att du har beställt death buy sexy"

    inte mitt fel. kopierade vad du skrev över msn

    SvaraRadera