25 januari 2007

Road Trip -07

Gårdagen va nästan som vilken annan skoldag som helst; kliva upp tidigt, ta bussen till Skellefteå, föreläsningar följt av resan tillbaka till Umeå. Det som skiljde denna skoldag mot resten va att jag fick åka bil hem med ett gäng tjejer ur klassen, jävligt bra. Får åka med dem i fortsättningen också så jag kommer att spara in en massa pengar och tid. Jä!

Men det bästa av allt va att den lilla bilfärden inspirerade mig till att kläcka kanske årets, än så länge, bästa idé år 2007. Alla ni som med regelbundenhet läser denna blogg vet säkert vid det här laget att vi är några stycken som ska ner och se Nine Inch Nails i Köpenhamn och Stockholm under påskhelgen. Tidigare har ju alla varit fokuserade på att flyga dit men jag har kommit på andra tankar: The Nine Inch Nails Road Trip -07. Det blir billigare, enklare och mycket roligare än en flygresa. En bilresa fylld med skitsnack, djupsnack, kaffe, pit-stops och en jävla massa bra musik. För att inte tala om att vi kommer kunna stanna till i Dörarp för att dyrka Cliff Burton’s minnessten.


Jag snackade lite med Anna igår och hon va positivt inställd till idén så jag ringde idag till min pappa för att höra om jag kunde låna hans bil… och det va inga problem. Kung! Pappa har för tillfället den perfekta bilen för en Road Trip, en Volvo V50 diesel. Bra med lastutrymme och billig i drift.

Ni som eventuellt är intresserade av att åka med någon utav sträckorna; Örnsköldsvik – Stockholm, Stockholm – Malmö/Lund/Köpenhamn, Malmö/Lund/Köpenhamn – Stockholm, Stockholm – Örnsköldsvik, kan höra av sig på ett eller annat sätt.

Road Trip -07, JÄÄÄ!

4 kommentarer:

  1. En bra ide!
    Men som sagt låter som att det endast är plats för umeåbor.

    Annars hade ev jag och Cissi varit intresserad av sträckorna mellan sthlm-malmö, malmö-sthlm. På torsdagen ev hemresa på lördagen eller söndagmorgon till shlm.

    SvaraRadera
  2. Föresten bloggpolisen säger: Använd rätt teckensnitt. Du brukar fuska på det ibland. Det är font: verdana och storlek: small. Samt ska inte ditt namn stå under bilden.

    SvaraRadera
  3. Till Färne:
    De ända från Umeå som ska ner är ju jag, anna, linn och erik. Erik och Linn åker ju ner med flyg på onsdag så du och Cissi skulle kunna åka med utan problem.

    Till Bloggpolisen:
    det där blir ofta fel för mig, vet inte varför. får börja blogga i firefox istället för opera.

    SvaraRadera
  4. "De ända från Umeå" - de rumpa från Umeå? ;)

    Roadtrip i samband med konserter.. gaaah, jag får stånd och rysningar av bara tanken. Men att åka sträckan Umeå - Malmö t/r känns lite för tråkigt för mig bara. Och förbannat drygt. Jag har ju gjort de där värre MEtallica-tripparna som Ö.vik-Stockholm-Oslo-Ö-vik och Berlin och Hannover osv förut så jag vet att en Roadtrip är the shit. Men som sagt näe, inte köra tråkiga E4:an för den är lite bögen..

    men att besöka Cliffs minnessten. Fy fan. Fitt i helvete! Det var sjukt peppande.

    Jaja, det blir flyg för oss iaf. En Roadtrip får jag hänga med på en annan gång ya

    SvaraRadera