10 januari 2007

Färne Make Over 2007!


"Idag är jag på blogghumör pga av att jag gick bet förberedelserna på A-Control. Skriver ut mina tankar för att tömma mitt sinne..."

Vet inte om ni gjorde något nyårslöfte på nyår? Det gjorde inte jag till en början heller. Tyckte nämligen att jag behövde inte ge löften pga av att jag tidigare slutat att snusa. Vilket nu blir ett år den 29 Mars 2007! Värt att nämna ändå även om ni inte egentlgien bryr er.

Sedan störde jag mig på att jag inte hade hittat på något att ha som motivation. Motivation är viktigt som vi tidgare sett med A-control. Utan motivation är du död.. Precis som ni som inte skriver i bloggen... DÖD!


Så jag tänkte lite och kom fram till att mitt nyårslöfte ska bli att ta hand om mig själv, heala mig lite från allt skolshit och min lack of fixa till mig... Det senaste halvåret har jag prioncip skitit i att fixa till mig på något sätt. Skitit att platta håret, skitit i att köpa kläder, skitit i att köpa skivir, skitit i toaletten och skitit i att känna mina egna känlsor. Skitit så mycket så att jag fått ont i anus.. Det är alltså inte Bra utan Anus! Idag borstade jag tänderna första gången på 4 dagar... Hur äckligt är inte det!


För att återhämta mig så behövde jag underöja vissa störmovment.

  1. Skolan och Tentor. Har nu 3-4 tentor kvar.. Mekanik, Reglerteknik, Grafisk teknik och ev Linjären beroende på hur det går.
  2. Skaffa Exjobb. Vilket nu är fixat som jag kommer att ta upp mycket snart.
  3. Ta hand om mig själv.
1 och 2 känns nu rätt bra och avklarade och nu återstod ta hand om mig själv fysiskt, psykigt och matriellt.


Så jag har nu funderat ut en lista av hur jag ska genomgå denna make over!

  • Fortsätta träna hårt och gå ned 4 kilo till och bygga lite mage och armar. Kampsport för hela slanten. Thai Boxninge eller Jeet kune do kommer det att tränas 2007.
  • Börja köpa lite kläder varje månad efter ekonomi.
  • Unna mig att köpa en skiva i månaden och prioritera bort annat jag inte behöver.
  • Operera mina ögon med laser. Vilket nu är bestämt.. tar upp det senare..
  • Klippa mig dyrt på Toni and Guy i Stockholm och ta den näst dyraste frisören och lyssna på dess frisör-konsultation och be till gud att jag får en ball frilla.
  • Fortsätta mina avslappningsövningar jag började med efter mina kurator-besök. Funderar på att testa Thai shi eller liknande.
  • Byta stad. Less på Norrköping men ändå inte. Less på att känna mig som den gamla räven på skolan som alla vet borde ha slutat skolan för minst ett år sedan. Men samtidigt gilalr jag staden rent estetiskt och jag har mycket nya vänner här med som jag vill hinna lära känna lite. Samt gamla vänenr jag vill ha bra kontakt med. Men samtigt göra nått drastiskt och byta miljö bara för att visa att jag klarar det igen. Bygga lite stamina helt enkelt! Blivit lite av en toffel och soffpotatis det senast året. Hoppas på mer shysste ölhak och grymma klubbar.
  • Bli mer social igen. Jag är Färne och inte någon jävla fjant som aldrig gör nått kul. Just nu är jag en fjant och jag hatar att vara FjantFärne...
  • Vill även ta förhållandet lite längre och träffa Cissi lite mera. Rätt less på att ha distans. Tror att det kommer att göra bra för förhållandet att komma varandra ltie närmare.
  • Ta ut min examen i slutet av året och fan jobba och resa lite. Känna allt det där roliga innan man skriver ett blogginlägg om att förlova sig *hehehe* *No offense*
  • Dra ut min visdomstand som växer helt åt helvette rakt ut i min käke. Ser fan bizzart ut!
  • Sälja mina hötalare och köpa ingvar öhman-högtalare SNARAST MÖJLIGA!!
  • Operera bort mina halsmandlar i sommar. De är stora som två negerbollar i halsen! Och Erik det är inte för att jag ska kunna suga kuk bättre, även om jag sagt något sådant i fyllan *Skrattar* Fast det är ett faktum att halsmandlar kan vara ivägen. Så är man tjej och vill vara miss deephthroath så är det utan halsmandlar som gäller..
  • Få lite jävla sol på mig så att jag inte ser ut som en jävla Finne!
  • Tattuera mig. Detta ligger långt ned på listan pga av at tjag har mycekt anant jag tycker är viktigt. Men har börjat skapa mig en visuell bild av hur jag skulle vilja tattuera mig.

Som sagt 2007 is the shit! För mig känns det som en smäll på käften och en comback från 2005! Kanske sista chansen innan 30! Fyller fan 26 den 29 januari! Det är fan sjukt! Erik du är fortfarande 24 idag och har skägg.. Jag har fjun efter 3 dagar iallafall.. Men 26 är fortfarnde jävla stengammalt!




Fredrik Fernlund
fernlund@gmail.com

2 kommentarer:

  1. jag gillar att du har staplat upp planen för 2007. Spontant tycker jag att om du överhuvudtaget ska lyckas med allt detta så får du sätta upp en prioritering på dem. Annars blir det för mycket på en gång. Koncentrera dig på typ max 2-3 saker åt gången och GÖR DET!jä.

    Sen är ju Toni and Guy-punkten jävligt gay också. Klippa den näst dyraste frisören på en bögfrisseria låter för mig lite overkill och det känns som att du kan prioritera ett bättre prisalternativ och lägga pengarna som blir över på t ex skivor.

    Tatuera mig är ett mål jag har 2007 också. faktiskt. Rock.

    Och nej, du vill ta bort halsmandlarna så att du kan suga kuk. så är det.

    SvaraRadera
  2. Problmet är at tjag inte litar på frisörer och komerm itne att klippa mig först jag litar på dem.. enda stälelt jag kan få det jag vill ha är på ett stälel som klipper stjärnor osv.. fan har för mig att de har klippt korn gänget osv när de var i sthlm osv..

    men där för man typ hurkonsultation innan. går igneom färger och ansiktets fomr och frillor. man får disskutera hur man känenr osv.. sedan så är de esteter och inte friösrer som klipper 99 kr för att raka skallen på en..

    det är mest därför.. att hitta en frisyr för mig ärt viktig och jag känner idag att jag inte vågar mig på de vanlgia.. och visst kanske jag borde och köpa en skiva också. men men..


    jasså vad har du för planer att tatuera? storlek? mönster/motiv? vart? har du en ide?

    man sägs kasnek få lite annan röst om man tar bort halsmandlarna.. tänkt om man kan bli värsta smörsågnaren efter det.. heheh..

    jo jag har en priolista...och allt kommer att ske..

    SvaraRadera