09 januari 2007

Uppdateringar i MANIFESTET (Regler för bloggen)

Nu genom att vi har ändrat till den nya versionen av bloggen har jag även gått ignom varje blogginlägg och justerat layoutfel och etiketterat alla inlägg med personernas namn så att man kan söka på personer och få fram dess blogginlägg. Ni kan se i höger meny hur "Topplistan" med inlägg varierar i antal blogginlägg. 1/3 står visst Erik skägget för. Coolt helt enkelt! Ni som ligger under 1o inlägg på ett halvår bör fan rycka upp sig lite. =)


Nu vid nystart och när jag rättat allt och grejat såhär tänkte jag att det vore bra om vi gick igenom reglerna för hur layouten vid bloggningen ska vara.

Font: Verdana
Size: Small

Namn och bild anges i slutet av inlägget. Har man orsak att inte ange det så är det ok. Men det är snyggt om ni förösker vara konsekventa.


Det som är nytt är att när ni skriver inläggen i inläggsrutan finns det en liten ruta som heter "Labels for this Post". Där skriver ni in ert användarnamn. Om ni inte gör det så kommer inte man kunna söka på ert blogginlägg och det kommer inte att finnas med i "topplistan" till höger.


I Övrigt skriv görna lite mer. KaptenBlog verkar ha sjunkit med skeppet osv.. Att skriva et inlägg går fort och alla har vi olika sätt att skriva. Kolla bara på Svenke VS Erik. Som sagt alla skriver vi det vi känner för.

Ser även att mågna av er varierar i bloggandet. Vissa perioder mer eller mindre. Den enda som varit riktigt kosntant är Erik. JÄ! Själv kom jag igen på slutet. Och i början härskade Kriz rätt bra. Andre har varit en bubblare från månad till månad men har hållit sig i toppen rätt bra msåte jag säga.

Gillar man inte att blogga såhär så mobilblogga till sidan? Det finns som sagt inga ursäkter längre.. Utom att ni inte vill skriva.


Har ni inte fixat ert gmail-konto gör det snarast

FINNS DU INTE I BLOGGEN FINNS ÄR DU DÖD FÖR OSS!

SHAPE UP!

1 kommentar:

  1. ... att inte vilja skriva är ingen godtagbar ursäkt alls nej.

    Blog or die! Det kan bli vår nya slogan! jä!

    SvaraRadera