05 september 2006

Ont i halsen och helvete....

Det värsta är fan i mig att vara sjuk. Hate it. Man är fan helt ur balans, hela vardagen går så såå långsamt. I morse då jag skulle cykla till universitetet märkte jag att jag hade punka på bakdäcket. Mitt bakdäck funkar fan inte som det ska.

Tjaa, det går bra med den nya klassen. Kul med skolan igen, fastän det är jobbigt. Måste börja med min individuella uppgift, men innan dess måste jag läst typ 400 sidor. Gaaah. Vad är meningen med att toknöta en bok på 800 sidor för fem poäng? Ja, den som det visste... hälften åker ju som bara in och ut ändå hur huvudet då man tokpluggar sådär. Fick lära mig lite mac idag, det va roligt : ]

Jaha, så har store André flyttat till Kanada. Det lär vara hur fint som helst i Kanada, dit vill man åka nån dag. Hört att dom har bra snowboardbackar även hehe. Kul att dom skriver resedagbok, inte alltid man har tid att läsa allt men man kan då i alla fall kika på bilderna.

Jag har köpt hund förresten, en liten mops. Min egna lilla A.I-hund : ] NDS är fanimej guld värt.

I helgas så var vi ute på Norrbyskär och fiskade, gick åt helvete för mig. Jag fick 2 gäddor, Calle fick kanske 15. Hahaha. Aja, kan tänka tillbaks till förrförra helgen istället då det gick mycket bättre.

Okej vad är grejen med GI pojkar?? Funkar sånt där..?

Nej nu ska jag göra nåt vettigt.
....vilket ej kommer hända men, ha det bra!



Elin Nordin
eli_north@hotmail.com

3 kommentarer:

  1. Känner du dig trött och hängig på eftermiddagen?
    Behöver du vila efter lunch?
    Dricker du mycket kaffe eller läsk och äter sötsaker för att orka hålla igång?
    Vill du gå ned i vikt utan banta?
    Somnar du ofta i soffan framför tv:n?
    Vill du förbättra dina träningsresultat?
    Är du sockerberoende?

    Då kan GI-metoden vara något för dig. GI-metoden är för alla!

    SvaraRadera
  2. Haha. Klockrent inlägg, bögen!

    Vad fan, Elin-Pelin? Kom inte och säg att du köpt Ninten-fuckin-dogs? Seriöst. Jag testade det en gång och jag var beredd att slänga konsollen i golvet för att på något sätt döda hundjäveln.

    SvaraRadera
  3. Haha, skulle nog inte vilja hålla på med GI, vi äter nyttigt ändå : ) Orkar inte hålla reda på massa saker... vad som går och inte går osv.

    Köpt? Vem har sagt nåt om att köpa? Jag har ju chippat, kan ha vilket jävla spel jag vill : )

    SvaraRadera