01 september 2006

Limbo

Kännde mig mest smått less efter att jag kom hem och hoppades på ett mirakel efter min resa. kollar fetfylla.nu och inget har hänt, gästboken är död och antalet besökare sjunker. kollar bloggen den lever till hälften av våra medlemmar. bra men bara halvt bra.

Mycket tynger mig här nere. Känns lite som en nedåtlutande spiral. Vill fixa nya ögon pga av allergi mot linser. Kostar dock 24 000 kr! Vill bli klar med skolan. Har dock bara jävligt svåra kurser kvar. Mina vänner som jar har här nere flyttar. Har dock skaffat nya. Jo jag har blivit fet också.ä väger 80 kilo. Har alltid vägt 72 kg. Borde kolla GI jag med. Snart är det höst och jag fyller fan gubbe snart. 25 år är långt passerat.

Jo jag känner mig deppad. Det erkänner jag. Känner att jag inte har samma kontakt med allt i mitt liv längre. Få som hör av sig till mig. Ska man prata med någon så måste jag ringa dem själva. Jo jag känner mig utanför allt som ni gör i Umeå. Det erkänner jag. Avundsjuk. Javisst... Anledning, Kanske. Mest för att jag känner mig utanför.

Nej Erik jag menar inte att du är kass med fetfylla. Vet att vi båda håller i de röda hinkarna. Känner dock att folket alla vi i fetfylla de som brann för sidan och ordnade så att vi alla umgicks i samma båt verkar ha övergett skeppet.

Ni kanske undrar vad är det med glada Färne. Vad har hänt? Fått knulla för lite eller ätit pankaka hela veckan? Anledningen tror jag är att jag är i Limbo. Är i den gråa världen där askan snöar över mig. Ibland tynar väggarna bort och allt blir ett brinnande helvette. Just nu har jag besökt Samael... Han hotade mig med att inte ge mig CSN. 9 poäng kort är jag och du har 4 veckor på dig.

Det är fan lättare att klara ut Super Mario Bros bakom ryggen än att lyckas fixa in de där poängen på 4 veckor. Får inte A-kassa, Får inte Alfa-kassa och inte SOS. Straffet är för att jag är Student. Fungerar sossarnas statliga arbetsförmedling? Svaret är NEJ! Hjälper det att rösta rött för musikens skull? Svaret är NEJ. Kommer att rösta blått. Något annat vore för míg kollektivt självmord.

Lever i limbo och även om ni är på samma plats så är vi ändå inte det.

Min lägenhet är min fristad precis som i silent hill 4...

*det sprakar jämt just nu*



Fredrik Fernlund
fernlund@gmail.com

7 kommentarer:

  1. bildbehandling och bildanalys = KLAR = 3 Poäng

    6 poäng kvar till pengar.

    SvaraRadera
  2. det där är fan sick. jag har en 10-poängskurs från i våras som jag har U på. dock bara en liten uppgift kvar att göra... jag får ändå csn nu direkt verkar det som.

    har det något att göra med att du har tre 3-poängare kvar medan det för mig rör sig om en enda kurs?

    SvaraRadera
  3. man tar antal poäng delat med antalet lånade veckor och de ska vara >=75 %. Å det avrundar uppåt så även om det vixar sig att i mitt fall är närmare 75 % med 8 poäng kvar så kräver de nio.

    Å även om jag hade i mitt fall 7 poäng över från förra perioden, dvs drog då in 37 poäng så var jag inte räkna med dem denna period. men jag hade kunnat få räkna med dem om jag inte avslutade de kurserna först nu. Så hade jag sagt till mina lärare att avsluta mina kurser nu i höst istället för i sommras så hade det varit lugnt. Det var just det jag trodde att det skulle vara lugnt. men så var inte fallet.

    Avskaffa CSN!

    SvaraRadera
  4. jag har 10 poäng missat av 160, så det borde ju vara lugnt tycker jag.

    SvaraRadera
  5. Ja det är ett lömskt och farligt system det där. Sen när ni är i min situation och har "pluggat klart" så kommer in att upptäcka att det är allt annat än fest att betala tillbaka lånet. Je.

    SvaraRadera
  6. Du är allt annat än fest, Erik. DU är allt annat än fest.

    SvaraRadera
  7. Ja, det är förbannat tur att man inte lånat ett öre av dom jävlarna.

    SvaraRadera