12 september 2006

Kåtkär är vad jag är

Fan också, nu har det säkert gått en vecka sedan jag bloggade senast. Att det ska vara så svårt att blogga lite oftare. Men samtidigt tycker jag inte att man ska stressa fram et blogginlägg. Det måste få ta den tid det behöver och liksom växa fram.

Vad är det som har hänt kanske ni undrar? Jo vi har fått påökning i vårat lilla kollektiv och det är inte Henrik som har fått en unge. Igår blev det officiellt när Kristoffer flyttade in med oss här på Morkullevägen 11. Vi har ju inte hunnit snacka så mycket skit än men det känns lovande. Dock, det finns alltid ett dock, känns det lite konstigt att det bor en kille här. Är det så att Anna har lämnat ett stort hålrum efter sig som Kristoffer aldrig kommer at kunna fylla? Sak samma för just nu känns det roligt och skönt med lite nytt blod i lägenheten.

Fuck yeah! Imorgon släpps Blood Mountain i Sverige och jag är peppad ända ut i fingerspetsarna. Imorgon smackar jag in på Rocks här i umeå och köper vad som för mig är årets mest efterlängtade skivsläpp än så länge. Goddamn!

Jag måste ju nämna vad som hände i helgen också. För en gång skull blev det inte fest med Familjen & Co. För mig blev det istället fest på Ålidhöjd hemma hos Olov. Där dracks det vin, Jäger, whiskey och umgicks i goda vänners lag. Jag bevisade även återigen att jag är den ohotade mästaren på fyra-i-rad. Men efter ett tag va det ju dags att smacka ner på stan och eftersom jag hade fått höra att kön till Community va 30x5 meter stor siktade jag in mig på News istället. Som grädden på moset träffade jag Papa Fred bland folkvimlet på News.

Till min plånboks fasa har jag, förutom alla kommande skivsläpp i höst, blivit helt besatt av idén att tatuera sleeves. Jag skulle kunna likna det vid att vara kåtkär* i någon. Jag är helt enkelt kåtkär* i tanken att ha ett par snygga sleeves, fan i mig! När tatueringsboken, som jag och Anna beställde, kommer ska jag bör smida planer för nåt stort.

*Kåtkär (adjektiv); tillstånd när man är så kär i någon/något att det ända man vill är att ge den/det blommor, choklad, fotmassage, skumbad, frukost på sängen etc. samtidigt som man är så kåt på någon/något att det ända man vill är att slänga upp den/det på köksbordet, slita av dem kläderna enbart med hjälp av tänderna för att sedan bedriva otukt.

PS. Om du skulle vilja ha hjälp med kodning av en ny fetfylla.nu är det klart att jag ställer upp så gott jag kan Shake. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar