19 september 2006

Vilket jävla gnällande! Se det positiva!


Måste säga att jag känner totala motsatsen runt valet än vad joke gör.. Äntligen jublade jag framför tvn! Hoppas på slutet av allt soffliggande svenskar som lever på hoppet av att ett ickefungerande organ som arbetsförmedlingen.

Tycker det är dax att människor inser att de är kapabla till att göra eg
ena val för en gångskull. bort med big brother samhället vi har.

man får inte låna pengar vart man vill. (csn helvette som borde försvinna och ersättas med banker) man får inte köpa sprit om man vill (ändå så har vi röstat för att vara med i eu).

Man får inte jobba om man vill utan man straffas och får avsmak för arbetslivet. Hur som helst så kommer sverige alltid vara rött och vi kommer inte att bli strandsatta på gatan som vissa verkar tro. Varför stannar inte våra företag i sverige även fast de är världsledande. Vilket sverige är inom tusen olika områden. Vi kunde haft ett sillicon valley här om vi inte var så jälva kommunistiska i vår tanke. I svergige ska alla ha det lika dåligt. De som har lyckas är HM, Ikea och clasholsson. och de skulle kunna vara mera företag som lyckas i sverige om vi haft ett bättre företagsklimat.

Vi tar ju fan inte tag i något! Vi har tex en grym musikindustri och filmindustri som kunde blomstra så mycket mer om vi kunnat skapa ett bättre klimat för företagen.

mer jobb, mindre arbetslösa mindre pengar som går till bidrat allt detta medför mer pengar till sverige och generarar högre välstånd. å som sagt ALLA SKA MED som sossarna säger.

Ska sverige överleva dagens hårda marknad. Se bara på kina hur de komkurerar ut resten av världen. Hur ska vi hantera sådant? Bidrag är inte en lösning för utveckling och välstånd.

Ju mer man sätter sig in i politiken vilket jag förökt göra desto mer inser man bristerna och vad vi boprde göra åt dem. Var röd som fan innnan. Men jag bli blåare varje dag.

Jag är blå och självständig i mitt tänkande. Förstår andre väldigt mycket varför han engagerat sig i moderaterna. det finns nämligen enorma birster ivårt samhälle. Dock för mångasom blundar för det och tänker att rött fungferar det har det gjort i över 60 år. fan blått parti har ju bara haft cirka 10 år totalt på dessa 100 år typ.

vi lever idag i ett samhälle som är blått världen över. socialismen är ingen lätt match att ha i ett dagens samhälle. Sverige är enligt mig de få ställen som fått det att fungera. Helt ok men jag tror det är som att äta gröt istället för maxhamburgare.


hur ni än röstat eller har för tankar. så rekommenderar jag att ni läser på er lite och inte avgör ett lands framtid efter en partiledares musiksmak. för mig så är en moderatisk regering en av de anlednignar att man kan fundera på att kunna stanna i sverige. Finns ju fan inga jobb för mig i det röda trångsynta sverige. Resten av europa ser bilden helt annorlunda ut för min jobbmarknad. lön för civilare i sverige är idag 26 000 kronor. dock verkligheten ger 23 000. Utomlands kan jag få 60 000 -80 000 med bil, med lägenhet betald och en shysst sjukförsäkring.

det skiljer ju rätt mycket. så vart går då mina 60 000 som jag tappar om jag jobbar i sverige? vård? mer jobb?
nää de går till att få sveriges soffliggare att gå varje vecka till en arbetsförmedling som INTE genererar jobb.

visst man ska kunan få bidrag osv. men jag kan intyga att det finns en hel del som inte förtjänar bidrag. tex faders fru.. hon säger jag kommer gå på bidrag tills jag hittar det där perfekta jobbet. Å inte vill jag jobba nu för jag ska ju vara ute med båten i två månader.

fan jag vill att sverige ska växa sig stark och inte vara en medelmåttig soppa av skit som jag tycker det är nu. sverige kan gå bättre! å varför använder vi inte alla resurser vi har då? vi har ju tusentals doktorer här som är gratis utbildade (dvs utbildning bekostad av annat land).. nej almir brickic han lagar min cykel. Han är inte glad men han får bidrag.

Är det ett sådant här sverige du gråter över joke? Att grina över en blå regering är som att grina över att man får plus menu utan extra kostnad.

såklart alla i norrland vill vara sossar. vi lever ju av bidragen för att kunna få full lön. Men är det bidrag vi behöver? nej det är arbete och företag! Med det kan vi locka resten av sverige uppåt och skapa mer marknad osv.

ja detta var visst första gången jag pratade politik. blir nästan lite upprörd. coolt!

ps. fått igång min dator igen så nu blri det bloggande. Måste bara läsa vad ni alla skrivit ds.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar