22 september 2006

Ågren och sneakers.

Varför får man så förbannat mycket ångest då det är dags för tenta? Jag förstår inte varför det blir så här varende jävla gång det är dags, ja hittills har det ju gått bra... har ju fan fått högsta betyg på allt. Men nu har jag ju börjat nytt program, som är betydligt mycket mer svårare, och jag är fruktansvärt orolig att inte klara tentan. Men hey, vad gör det egentligen nu om man inte skulle klara den? Fan omtentamen är väl inte så jävla farligt... eller?
Ska ut till skäret i helgen så det kommer förmodligen inte bli så mycket pluggande att göra, än fast man tror det eftersom man åker ju bort från allt som har med typ sitta och titta på tv och göra andra saker på nätet osv, men tro det eller ej... tiden går så fort. Sitter man där ute och fiskar, tänker att jag pluggar en timma då jag kommer tillbaks, så kommer man tillbaks och ska plugga... men då är det mat, sen är det det där sen det där sen nåt annat och kanske det där osv osv.
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
Ja, jag gör mitt bästa : ] man kan ju inte plugga ihjäl sig, eller kan man?

Jag blir galen på allt som har med skor att göra, ja ni vet... sneaker-nörd-elin. Jag har inte köpt ett par skor sen i slutet av juni, HUR SKA DET HÄR GÅ???
Jag skulle kunna likna min abstinens för skor med er för musik, man blir fan galen. Man börjar märka då det va länge sen man köpte skor, då sitter man ute på nätet och googlar på pjux och drömmer sig bort, sen blir man förbannad på sig själv för att man inte gjort nåt åt saken, man sitter fan flera timmar och bara kollar och kollar.
Det som är synd med skor är att man inte kan ordna dem lika bra som med cd-skivor, dom tar ju så mycket plats. På en yta där säkert 25skivor får plats får bara ETT par skor plats. Jag har varig tvungen att flytta ner lite mindre använda skor ner i källaren. Ibland önskar man att man hade likadana garderober som alla movie-stars i hollywood har då dom flashar sina cribs, rymms ju 300 par skor i deras garderober, eller mer till och med! Fan, tänk om man hade pengar.
Det ska komma såååå cleana pjux nu i höst, så jag måste spara pengar. Jag älskar vintersneakers med foder i, sånt där vitt fluffigt foder... sånna ska jag köpa massor av i vinter. Om jag har råd.
Börjar fundera på hur man skulle kunna ordna sneakerserna på nåt värt vis, jag hade ju min skohylla i förra lägenheten... men det rymms ändå inte så mycket i den. Man skulle kanske kunna köpa typ metallstångar att sätta på väggen sen hänga skorna i skosnörena kanske? Eller?

Följer nån idol? Ganska roligt den här rock-killen som är med, hans kompisar hade skickat fula sms till han, kan tänka mig vad som står i dom haha. Men det är skönt, ha lite självdistans. Erik du borde ställa upp nästa år vettja : P




Elin Nordin
eli_north@hotmail.com

3 kommentarer:

  1. Jämför aldrig någonsin igen SKOR med SKIVOR.

    SvaraRadera
  2. Skor och skivor.. inte på nåt sätt samma känsla! Tyvärr. Höhö..

    Jag följde Idol första veckan när de första uttagningarna sker. Då är det roligt. Efter det är det bara skit. Dagens musik när det är som äckligast; en jävla produkt som ska låta på ett speciellt sätt med den enda uppgift att det ska sälja.

    Köp och lyssna på senaste Mastodon istället.

    SvaraRadera
  3. JAG SPARAR MINA PENGAR TILL MASTODON!
    MINA PENGAR TILL -DON!
    MINA PENGAR TILL MASTO-!
    JAG SPARAR MINA PENGAR TILL MASTODON!
    MINA PENGAR TILL -DON!
    MINA PENGAR TILL MASTO-!
    JAG SPARAR MINA PENGAR TILL MASTODON!
    MINA PENGAR TILL -DON!
    MINA PENGAR TILL MASTO-!
    JAG SPARAR MINA PENGAR TILL MASTODON!
    MINA PENGAR TILL -DON!
    MINA PENGAR TILL MASTO-!

    SvaraRadera