19 mars 2008

Jonas OMG Nordin.


Karln är, jag vet inte, som ett enda smackebonk rakt igenom
! SMACKEBONK! Helt insane..

9 kommentarer:

  1. Pyramidhuvä! GRYM! Har Nordin gjort denna till dig Anna? Finfint.

    Däremot, om jag ska klaga, så gillar jag inte bakgrunden. Det ser ut som om han tittar fram mitt i ett moln och därmed minskar effekten av att han egentligen är det mest skrämmande man kan uppleva inom terror deluxe. Men i övrigt, världsklass av brorsa'n

    SvaraRadera
  2. Jag tror dock att det är ett utvecklat koncept av min planerade sleve. Att Pyramidhead ska sitta på bakdelen av min arm, för att sedan mynna ut i ett moln och sen kommer att trevligt och fint, typ fjärilar och grejer.

    SvaraRadera
  3. http://shop.sector.sk/img/MDK_2_Armageddon_ps2.jpg

    SvaraRadera
  4. Han var ju inte ett uns lika old Pyrra. Det där var ju bara nån fetish-wannabe-hammarhaj version av karln!

    SvaraRadera
  5. Elit nordin! Fast jag håller med Erik. Mer ond jävla död och bränt kött från plågad kropp och mindre moln. Ja, man får ge kritik om man avgudar det du gör. ;)

    Johan. Att jämföra Pyramidevulhuvud från Silent Hill och huvudpersonen i MDK är väl som att jämföra The Blob och Barbapappa ;)

    SvaraRadera
  6. shysst men ja den där molngrejen känns lite väl fjorton.. men men så är ju anna rätt ung också så jag förstår varför du bakade in pyramidskallen i ett fluffig moln ;)

    SvaraRadera
  7. När du säger det där med fjärilar kommer jag på vad som skulle funka bättre och vara mindre gay än lite japska moln... man gör liksom kvistar med blommor som slingrar sig på armen och när de närmar sig PH så dör blommorna. fattar du vad jag menar? tror det skulle bli coolt.

    SvaraRadera
  8. Rita på, du har dria hnder så att säga. Vill ha så många förslag som möjligt! Om du ids that is :)

    SvaraRadera