20 mars 2008

Hata, hata, hata "Fäskeborg"

Jag säger som Magnus Betnér sa: "Hela Göteborg är ju ett jävla kollektivboende för efterblivna fiskare." Fy fan vad jag hatar den där jävla stan just nu. Jag drar alla över samma kamm och jag hatar. Jag vill ha ett EU-toppmöte där varje jävla helg så den där förbannat överskattade avenyjäveln brinner oavbrutet. Men mest av allt hatar jag Frölunda. Hockeylaget Frölunda från Götet.... sveriges framtjärt.

Ni har nog inte missa att det spelas hockey nu. Mitt kära FBK möter Frölunda och just nu har 6:e matchen i SM-kvartfinalen spelats och vi förlorade med 5-4 efter att ha haft ledning 4-2. Det suger. Men sättet suger mer. Här har vi alltså sveriges rikaste klubb. LÄTT. Som inte äger sin egen arena utan hyr sin gratis av kollektivboendet Göteborg. Så nu då det ska åkas konståkning tvingas man spela i en hall som ansågs sunkig redan på den tiden då Robert Plant vägde 65kg och skrek "Im gonna be your backdoor man" och då Ozzy fortfarande minns vad han sysslade med.

I denna hockeymatch. I läge 5-4 till Frölunda så åker en FBK:are ut efter en brysk tackling. Det gillar inte fäskargubbarna å fäskarkärringarna på läkaren så de kastar in saker på isen. (En trasg flaska och en avklippt ölburk bland annat). Matchen avbryts och isen spolas om. Detta är ANDRA GÅNGEN I RAD detta händer i den där jävla fitthallen som får Bjästas Ishall att framstå som ett skrytbygge och förbundsidioterna kommer ju inte bry sig om att straffa Frölunda för detta. Nej då, sånt får gärna fortsätta tycker de där slipsidioterna. När matchen väl kommer igång går det som väntat. FBK pressar men skapar inte mycket tills det är fem sekunder kvar. Då händer detta. Tekning i Frölundas zon. FBK tar ut målvakten. Klockan säger 19:55. FBK spelare har 3-4 gånger varit på sekretariatet och sagt åt dom att dom måste backa klockan eftersom de alltid låter den gå 1-2 sekunder efter avblåsning. Detta händer under de sista fem sekunderna.

1. Nedsläpp, FBK får grepp om pucken. 19:55
2. FBK spelar in pucken mot mål. Slutsignalen går!!! Klockan står på 19:57!!!
3. FBK gör mål!!! 5-5!! Klockan står på 19:59

Det blir kaos och kalabalik. Kåberg slåss. Fiskarna på läktaren buar (som vanligt) Thomas "Mei Ling 3 dollar I suck your cock" Andersson börjar prata med sekretariatet. Han pratar med den så kallade dommar coachen på läktaren och han pratar med sina linjemän. Mål säger FBK, Mål säger alla experter i studion. Jag är skitglad. Det är fan i mig kvitterat. Men nej. Inte då. Inte i det där jävla fittaborg.... Thomas "Mei Ling 3 dollar I suck your cock" beslutar att FBKs mål inte ska räknas, att det ska tekas om om att klockan ska stå på...19:57... logiskt?

Jag har inte varit så här förbannad sedan... ja aldrig. Helvetet. Jag önskar döda och förödelse över den där jävla amatörföreningen som inte ens kan sköta en enkel jävla klocka... det är pisamt och ett skämt. Vi snackar inte innebandy nu utan vi snackar sveriges största sport och vi snackar en klubb som omsätter 130 miljoner kronor per år.... Pinsamt så in åt helvette och jag vet att dom inte kommer behöva stå till svars för detta alls.... Nu hoppas jag att det äts taggtråd i Karlstad i natt och att när väl påskafton kommer så är det indianjakt i LLA. Som på den gamla tiden i det där sjuka landet i väst.

Satan i jävla helvette!!!

4 kommentarer:

  1. Tänk på ditt hjärta min kära...

    SvaraRadera
  2. Jag är fortfarande så jävla förbannad över hur den där satans jävla amatördyngasklubbjävel får komma undan med det här.

    Sitter å läser hur alla dömmer ut den där jävla klubben samtidigt som jag lyssnar på Haunteds Hate Song och bara hatar! Jag hatar som aldrig förr. Fy fan!

    SvaraRadera
  3. Det är NU du ska supa och gå ut och slåss! HÖHÖ!

    Jag har läst allting igen om detta fiasko, och jag förstår dig helt och hållet. Jag gillar inget av lagen överhuvudtaget faktum är att jag hatar nog FBK som nummer två efter Timrå men ändå.. det spelar ingen roll.. fiaskot är ett faktum.

    Men en fråga: var det Andersson som tog beslutet att målet skulle ogiltigförklaras? Var det inte nån snubbe från högre ort?
    Det känns ju helt vansinnigt att sätta Andersson att ta beslutet.

    SvaraRadera
  4. Jag lider med dig, Fredde.

    Dock lite ironiskt att du väljer att lyssna på The Haunted när du hatar Göteborg. =)

    SvaraRadera