13 oktober 2009

O'Reilly f*ckar upp, igen...

Här nedan följer ett filmklipp där Bill O'Reilly återigen skämmer ut sig inför miljontals människor. Intervjun med Richard Dawkins sändes den gångna helgen på FOX NEWS.




Intervjun som O'Reilly hänvisar till följer här i sin helhet.


3 kommentarer:

  1. O'Reilly, vilket jävla äckel han är! satt flera timmar en dag å bara kollade klipp med honom, alltid ett lika stort ärke fittnylle.

    SvaraRadera
  2. Hahaha herregud så rolig snubbe! "Ni vet inte hur det började så jag hänger med Jesus". Jag kissar nästan på mig. Jorden var platt och universums centrum enligt "De som var down med Jesus."
    Hade de rätt? Jag tycker det är synd att Dawkins inte tar upp det. Jag tycker det är synd att Dawson inte nämner alla gånger som "The book" och dess följeslagare har haft så fel så det går bortom vad som ens är klassificerbart som ett misstag. Pricken över i:et är ju ändå hans snack om att om alla följde Jesus så skulle vi ha frid på jorden. DET om något har vi ju sett miljontals motbevis på.

    I programmet dokument utifrån för ett antal år sedan så refererade SVT till FOX som "Den största propagandamaskin sedan Nazitysklands dagar". Jag är beredd att skriva under på det. Och det är även därför jag gladeligen betalar min TV-avgift.

    SvaraRadera
  3. Mitt hat för denna man växer för varje dag sedan några år sedan. Ser man ett klipp med honom kan man inte låta bli se fler. Bill, du är kokkobäng.

    SvaraRadera