13 oktober 2008

Optimus Ohly

"Jag tänkte försöka bilda en stark samarbetsregering för att ersätta de här fyra. Vi och miljöpartiet har redan påbörjat det samarbetet och fortsätter att samtala med vänsterpartiet."
- Mona Sahlin


"Jag har full förståelse för att socialdemokraterna och miljöpartiet behöver diskutera sin politik. Men jag finns här som ett ansvarsfullt oppositionsparti."

- Lars Ohly

6 kommentarer:

  1. Lars Ohly är kung och hårdrockare!

    Underhållande debatt igår, jag satt som klistrad. Maud O var kass.

    SvaraRadera
  2. Det är helt oförståeligt att någon som är så kass som Maud kommit ända upp i partitoppen. Centern har gått från att vara ett parti med egna hjärtefrågor till att bli en Moderatvasall med en skrikig partiledare. Bondeparti... i helvete! Intervjun i P1 i söndags fick henne att verka både populistisk och blåst. Han som skötte intervjun körde över henne totalt.

    Sahlin var lam som ett paket A-fil och Björklund borde extraknäcka som gymnasielärare innan han öppnar käften igen (om än att jag håller med FP om att skolan skall förstatligas igen, och inte ligga på kommunen).

    SvaraRadera
  3. Jag gillade Wetterstrand igår. Hon var förbannad. och så är hon snyggast bland de sju :D

    Jag tror jag ska rösta på MP om 2 år.

    SvaraRadera
  4. Jag kommer lätt rösta på MP. De har ju vuxit upp nu och hatar inte längre EU över allt annat på jorden.

    SvaraRadera
  5. Hmm... är inte så säker på vad jag ska rösta... ska ta och lugna mig lite och följa utvecklingen. Partiledarna är ju trots allt bara partiernas ansikten utåt, och yta har ju visat sig lögnaktig och lömsk förr.

    SvaraRadera