23 oktober 2008

Barnprogram



Stackars barn som fick se det där. Riktigt scary. Jag blev definitivt skraj.

6 kommentarer:

  1. Fan detta är ju helt sjukt!

    Har sett detta när jag var liten!
    Detta var en grym spännande serie! Tror de åkte någon typ tidsmaskin i detta avsnitt då de på något sätt råkade komma utanför tiden. Minns någon vad serien hette?

    Sjukt vilka minnen som väcktes nu. Minns exakt vart jag såg detta avsnitt. Jag var typ dryga 10 år och såg det i en gillestuga på ett 40 års kalas. Syrran också fast hon var inte gammal då. DEt var ruskit läskigt då tyckte jag! =)

    Fanns en annan serie jag kom på som var grymt spännande som jag såg ungefär i samma ålder på och det handlade om någon äcklig gubbe som läste en sagobok i ett läskigt slott. Det var korta sagor och häxor, levande dockor dvärgar ovh allt annat läskigt man kan tänka sig. Var väldigt häftiga effekter då tyckte jag. Var dockor typ.. hederliga hollowood klassiksa dockor. Det var inte tales from the crypt utan påminde om det. Alla historier slutade nästan illa som han berättade. Lite samma effekter som Never ending story. Skulle verkligen vilja se den serien igen så om det är någon som vet vad det är för serie jag hänvisar till så berätta gärna!

    SvaraRadera
  2. Japp. Det var John Hurt som var den gamla gubben. Han hade en lurvig hund som låg på golvet framför honom vid en brasa. Det hette "The Storyteller" eller något sånt, minns dock inte den svenska titeln. Det var också kung, men halv-creepy. Minns nåt avsnitt om Icarus som blev jagad av minotauren i labyrinten på Kreta. Kung!

    SvaraRadera
  3. Fan där slog du huvudet på spiken! det var också en hund som sagt!

    Japp namnet stämmer!

    The storyteller: http://www.imdb.com/title/tt0092383/

    Ska ladda hem den helt klart.

    Men vad hette serien du länkade till då?

    SvaraRadera
  4. Fast nu ser jag klippet och känner igen det jag med. Helvete vad välgjort. Kvalité!

    SvaraRadera
  5. The Storyteller var en kung serie. På svenska hette den "Sagor för stora barn". Har flera avsnitt inspelade på VHS. Finns att köpa för en billig penning på DVD sen typ två år tillbaka.

    SvaraRadera