06 oktober 2009

Fuck the Sverige!

Popkenthåkahellströmslagerfestivalfolket ser Rammstein från sittplats i Malmö Arena eller Globen. Biljetter har de fått från pappas eventföretag. Rocknördar ser Rammstein där man SKA se Rammstein. På hemmaplan tillsammans med 80.000 andra likasinnade dårar. Fjärde raka RAR! Here I cum!


7 kommentarer:

  1. Jag är sugen att dra till sommaren på RAR!

    SvaraRadera
  2. Får vi med skägget erik denan gång? Alltså har man inte varit på rock am ring har man inte varit på festival på riktigt! =)

    SvaraRadera
  3. Fredde har tjatat några år hehe. Men Färne, din redogörelse för när du har varit där har snarare gett mig lite avsmak faktiskt.

    Förresten är tyskar feta, nazister och fula.

    SvaraRadera
  4. Waste är vad det är. Sedan om vissa fick ont i magen och andra blev utkastade från området det är en annan sak. Men fetare festival har jag ännu inte varit på. Mäktig känsla så att säga.

    Tyskarna är kopsntiga men det är roliga att driva lite med.

    SvaraRadera
  5. Rawk: Har inte du avsmak för allt som inte händer på debaser nu för tiden? ;) Du har ju nobbat RaR sen... 2005 och festival generellt sen... 2005 så att "skylla på Färne" som var där förra året känns inte så gångbart. Erkänn att du blivit moderockare! ERKÄNN! ;)

    SvaraRadera
  6. Debaser Medis = the shit! Ja, jag har flyttat till Stockholm och har på mig skjorta varje dag och är en jävla moderockare. Jag erkänner! FUCK!

    SvaraRadera