08 oktober 2009

Bostadshelvetet!


Hej på er alla vänner där ute i landet. Det var fördjävla länge sedan El Kriz var inne och skrev nån/några rader på denna eminenta blügg, men det finns som många vet en rätt bra anledning.

Jag och Maria breakade för, ja vad blir det nu, drygt en månad sedan ungefär. Har varit kaos, kris och helvete i mångt och mycket för min del och det är ju en jävla massa praktiska saker som också blir problematiska, utöver den känslomässiga biten. Letar febrilt lägenhet, men det är inte så lätt vid den här årstiden i en liten studentstad som Umeå. Har
lyckats lösa temporärt boende hos en jobbarkompis tills jag hittar något eget, så det känns i alla fall bra. Sedan verkar det som om ett par vill ha den här lägenheten redan nu vid nästa månadsskifte vilket också vore kung, för då slipper man dubbelhyror. Ja ni... Gud, Satan, Allah och Buddha vilket gissel... men, vad ska man göra?

Dåliga nyheter kommer alltid i grupper om tre brukar man säga. Har nyligen tillfrisknat från den dödliga svininfluensan (Aaaah!), så jag kan ju bocka av två nyheter där. Väntar med spänning på den tredje. =)


(Bilden på mig här ovanför togs när jag var som sjukast i influensan.)

Lamb Of God regerar för tillfället. Innan mars ska jag fan i mig ha eget boende, så alla som vill komma upp på House of Metal är välkomna att slagga hos mig. "Metroid Prime 3: Corruption" som jag äntligen börjat spela igenom på allvar regerar också. Tillsammans med David har det blivit en rad sena nätter med Samus, vilket har varit kung.

Jag har skämts över att vara Modo-supporter ända fram till i förrgår. Det känns helt plötsligt som om laget kanske inte kommer vara helt åt helvete ändå, men jag är ändå skeptisk. Kan dom leverera mot Timrå ikväll så skulle det vara ös. Helst för att jag då kan reta Olov resten av säsongen. Hoppas hoppas.

Ska bli mer aktiv här på bloggen nu. Har sagt det förut, men nu ska jag verkligen försöka. Skönt att skriva av sig ibland, även om alla inlägg inte behöver vara en sån här lunta med skit.

På tal om CD/CD-skiva, så tycker jag det är fördjävligt att man säger "CD-skiva", men samtidigt så kommer jag inte sluta med det. För det är gay. Att sluta alltså.
Å andra sidan säger man ju DVD-filmer vilket rent språkligt funkar utmärkt. Vi kanske kan jobba för att man inom vårt gäng ska säga CD-album istället när det kommer till musik? Blir dock svårare när det ko
mmer till skivor med annat än musik på.

Äh. Skit i't.


Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Nu ska jag duscha och sen spela Guitar Hero hos grannen John.


Hej hej.

3 kommentarer:

  1. Jo fågeln har kvittrat i söder med gällande din situation. Jävligt trist att höra och att du mått mindre bra. Tycker du ska komma hit ned och umgås med dina kramgoa vänner istället!

    Svininfluensan är fan dock rätt ballt att du fått. Men inte får man kort hår av den också?! =\ Eller vadå har du klippt dig? Tyckte bilden var förvånansvärt lik dig iallafall=p

    Modo snacket är inte min avdelning men att du ska bli pepp på bloggen är kul! Roligt med den variation som vi nu börjar ha igen. Bloggen är fan Crazy om man tänker på saken. vi har iallfall drygt 90 unika besökare per dag. Snart 100 och då blir det till att fira!

    Nu väntar jag på att jonas ska börja blogga och har vi tur kanske vi snart får se hugo blogga om plankor och spik.

    PEPP PÅ DIG FRÅN MIG!

    SvaraRadera
  2. på tal om bostadshelvettet.. Cissi som stått i kö över 24 år i en privat sthlms-kö har efter 1 år av sökande inte lett till någon lägenhet (3:a) inom accepterat t-baneavstånd.

    Nästa taktik vi har är att skriva ett brev som rövslickar i hyresvärdarnas håriga rövar.

    Men samtidigt som det känns helt bizzart så tycker jag ändå att det är lite coolt att gå från topp till botten sådär. Man känner fan att man får motstånd och man måste förbättre sig för att klara av situationer.

    har suttigt idag och skrivit om mitt CV igen och fan jag tycker jar har börjat blir en hejare på engelska. Nu är det dax att översätta sig själv till svenska. Fan den som ger sig! BARA Å LIGG I!

    SvaraRadera
  3. Se bara på Obama, en svart man som kämpar sig upp genom hierarkin för att bli den "mäktigaste personen" i världen. Alla kan bli USA's president, och det samtidigt, om dom bara ger sig f*n på det. Man är ju sin egen lyckas smed.

    SvaraRadera