20 oktober 2009

Trent har gift sig!



Jo detta är säkert gamla nyheter för er men inte för mg som nyss snappat upp detta (och av Cissi.. gahh!). Men så länge det inte finns på bloggen så existerar det inte. =)


Trent Reznor, mannen och myten gifte sig med Mariqueen Maandig (sångerska i West Indian Girl) nu i lördags den 17 oktober och det skedde med en mindre ceremoni. Nyheterna om detta kom igår och hade spridits från trentans bandmedlem Danny Lohners blogg.

Citat från Dannys twitter blog: - goths the world over will mourn this day- off to a wedding....


Sedan postade token upp en bild från Dansen efter bröllopet. Danny fick självklart overflow på trafiken på twitter med denna bild. 
Ja vad ska man säga förutom grattis Trent det är du värd! Även om jag skulle efter denna turné kombinerat med ett giftemål anta att Trent kommer drabbas av sambosyndromet likt Dave Wyndorf. Enligt Nin bloggen så är ju ändå han inte död utan hävdar att vi ska kolla efter nya grejer och kanske även få chans att se något med från NIN. Så vi hoppas det blir nått intressant framöver även fast Trent har spikat sina sista nio-tums spikar i sin kista genom att ha gift sig.

Shake kan föresten känna sig stolt över att han lyckas gifta sig samma år som Trent. Helt klart ett plus till dig Shake! =)

Men för alla suktande goth-brudar är det ju bara att inse faktum; Du kommer aldrig bli Trents tjej och dina förhoppningar kommer vara förgäves! Lika bra att du skär dig lite mera i armarna! 
MEN får oss killar kan vi gotta oss i att han skaffat en läcker brud och vi ett nytt R... -Objekt som har poserat i Playboy.

Vad ska man säga förutom att hon är riktigt fint ögongodis! (funderar just nu på vad jag säga utan att få en örfil av tjejen...säger iallfall ögongodis...;p ) Ni som har facebook kan ju passa på att kolla in Mariqueen Maandig Reznor som hon nu heter (Hon är snabbare än Danne på att uppdatera sin facebook) och bli lika besatta som tjejerna har varit i Trent de närmaste 20 åren. Paybacktime till oss killar som troligen fått genomlida otaliga timmar av besatta Trent-älska-mig-tjejer. ;-)



Mariqueen Maandig Reznor doing the Playboy!
















Å ni som gillar personligheten på insidan mer än utsidan kan ju upskatta trents brud genom att kolla på detta klipp:







Ja det blir nog ett fint par de där två. Ja lycka till får man väl säga!

7 kommentarer:

  1. Lite väl mycket luft mellan raderna här va?

    SvaraRadera
  2. Nått ssom jävlades med radbrytnignen. Fick fan inte till det.

    SvaraRadera
  3. nuså fixade jag till det med alla jävla konstiga fel.

    fan erik du han föra med exakt 10 min och 30 sek. När jag började skriva så trodde jag att jag skulle vara först. =) Din apa! Samt var det overflow så fick inte tag i bilden du postade upp heller. =)

    SvaraRadera
  4. Anna borde ha skrivit om det här. Allt annat känns fel och oäkta.

    SvaraRadera
  5. Haha, sant. Fast Färne är lite Anna i detta inlägg måste jag säga.

    SvaraRadera
  6. Jag säger bara att det är skönt att Trent gifter sig så att jag slipper lyssna på anna eller liknande. ;p Var ju ett anti knulla-trent fast ändå inte.

    Samt att vi killar faktiskt får en playboy pet på kuppen. Så det är ju bara positivt å det får man inte glömma.

    ser iofs inte varför inte jag, erik eller svenke eller du fredde kan skriva om detta? Kan man inte få vara gay eller nått med trent? Fan vi har ju alla kysst eller avgudat honom eller hans arbete. Fan det påminner mig om att idag så är det ok för gays att gifta sig i kyrkan och inte bara ingå samboskap. Det är rätt fett ändå.

    Fan på tiden att folket börjar fatta att the gays are here to stay. =)

    Som jag förstått det sriver inte Anna för smackebonk längre då hon själv tagit bort sin användare och inlägg pga av nått internt tjaffs. Något jag själv aldrig la mig i. Så att förvänta sig att hon skriver borde ju vara rätt oväntat från alla håll. Så någon måste ju självklart skriva om detta. Så om hon ska skriva här igen kan ju berörda parter ta upp den saken igen...

    SvaraRadera