08 augusti 2007

Välkommen till vuxenlivet!

Tragiskt vad sällan jag skriver i bloggen, men bättring ska det bli nu under hösten. Det lovar jag. Satt och läste igenom mina gamla inlägg nu, och senast jag skrev var i början av JUNI. Innan det så var det början av JANUARI. Herregud, vad har hänt?

Ja ni (säger man så?), här sitter jag halvnaken i enbart kallingar och shorts och lyssnar på Christ Illusion. Blev peppad av min "Topp 10 2006"-lista, så nu äre som det är. Riktigt varmt ute idag, så jag ska snart bege mig ut igen. Ikväll blir det till att ta itu med mina uppgifter i webbdesign, så jag slipper ha dom hängande över mig. Kursen avslutades egentligen i mitten av juli, och jag gjorde mina första uppgifter igår. Hehe... jag är så underbart kass.

Imorrn bär det av till Umeå. Ska träffa rektorn på en av de skolor jag ska arbeta på nu i höst för att snacka igenom praktiska saker, som schemaläggning osv. På fredag börjar jag arbeta på den andra skolan. Läget är som så att jag kommer ha två 40%-tjänster i musik på två olika skolor. Totalt kommer jag alltså upp i 80%, vilket helt klart fungerar som en förstatjänst. Hoppas jag kan deala schemat så jag får två halvdagar i veckan, alt endast jobba fyra heldagar. Har jag otur blir det långa hål i mitten av en/två dagar vilket bara skulle kännas drygt. Jag borde dock kunna jobba in den tiden som planeringstid... hmm...

Min nya lya kommer jag inte kunna flytta in i förrän sista augusti, så fram till dess är det jag som är "the leech". Kommer först få låna syrrans lägenhet tills på söndag, eftersom hon + pojkvän ska till Ö-vik. Efter det ska jag få låna en polares lägenhet i ca 10 dagar, och efter det blir det nog att slagga hos Dave eller andra polare de ca 10 dagar som då är kvar till inflyttningsdatum. Det känns bra det. Snart snart. Snart är det Rågången.

Men fan vad det känns sjukt att komma ut och jobba. Är jag redo för det? Jag känner mig som ett skämt. Hur fan ska jag kunna vara en seriös lärare, liksom? Va? Har jag verkligen lärt mig något under dessa nära fem år vid lärarutbildningen? Just nu känns det inte som det, men jag antar att det här är något som alla nyutexaminerade känner. Jag hoppas det i alla fall. Hur det än är så känns det skönt att få nästan två veckor på skolorna innan eleverna kommer, så man i alla fall hinner lära känna kollegorna och lokalerna innan tha kidz kommer. Mån+tis nu till veckan ska jag iväg till Norrbyskär med personalen från en av skolorna, för att lära känna varandra. Det blir skoj. Rätt många nyanställda på den skolan, så jag är inte ensam om att vara gröngöling.

Dirty Mischief är ett bra band. Det har jag kommit fram till. Goddamn it. Vi lirade i Norsjö i fredags runt 21.30, och sedan lirade vi i Umeå i lördags kl. 13.30. Två spelningar inom ett dygn. Det ni! Inte så väldigt mycket folk på någon av spelningarna, men båda var störtroliga. Spelningen på Citykalaset i Umeå var extremt professionellt arrad. Grym scen! Grymt ljud! Gratis bärs backstage! Senare på kvällen blev jag minst sagt överförfriskad där bakom och gick fram till Melody Club och skröt med att det fanns gratis öl i kylen. Haha. Hmm... ja du.



Här kommer två små bilder från spelningen i lördags. Dom föreställer två apor.







Nu ska jag ut i solen. Ha det wonder-bra!

//Kriz

4 kommentarer:

  1. Haha, fyfan vilka sköna bilder! På nedre bilden ser brorsan ut som en apa som någon ryckt ur bananen ur munnen på med ett Plopp! och samtidigt avfyrat en lyftkanon i nyllet. Kriz ser ut som om han just råkat trummat sig ashårt på knät.

    SvaraRadera
  2. The monkey pose! jä, grymma bilder. Men jag väntar på fler bilder också som jag ska få från Linns syrras kille. 1,5 gig cp-dirty!

    SvaraRadera
  3. Monkeyboys! snygga scenkläder iallafall! =)

    SvaraRadera
  4. du är en boegen! Pungen sa att jag fick komnma och bo med dig, samt kolla porren på storbildstv'n samt ligga med random lewser på balkongen. Watch out liksom. Jag plingar på dörren i prncip när som helst!

    SvaraRadera