27 augusti 2007

Sommarlov och Lowlands Festival

Tjena grabbar! Länge sen man skrev i bloggen men nu under sommaren så har min tid spenderats genom att slappa, sola, bada, fiska och festa. Det vill säga inte så mkt datanördande. Jag har varit i Ö-vik 2 gånger i sommar bara, vilket känns en aningen litet. Har bott mest i Calles stuga på skäret.

I fredags så kom vi hem från Holland efter en 10 dagars lång vistelse hos Calles syster som nyss köpt hus där. Riktigt fint var det! Vi besökte ta mej fan den bästa festivalen jag någonsin vart på - Lowlands Festivalen. 60 000 personer befann sig på området. En riktigt välplanerad festival där vägarna mellan tältplatserna var asfalterade! Så jävla guld idé! Man blev aldrig lerig som på Roskilde. Sedan så var det enbart spol-toaletter, inte sånadär äckliga bajamajor. Riktigt skön stämning och alla var trevliga. Jag såg en massa roliga band, men det enda ni lär känna igen är Nine Inch Nails : )


Inte den bästa bilden men : ) Det va fan en hel del folk där... och nu har jag sett dem! Yes.

Om precis en vecka börjar skolan. Nu är det bara ett år kvar. Kan knappt förstå det. Har dock inte bestämt mig ifall jag ska läsa masters. Vet inte om det är värt det... får se vad dem hittar på för roliga utbildningar för oss, om det är nåt intressant. Är riktigt peppad på att börja skolan igen, ska bli skojj och träffa alla klasskamrater igen.

Näe, nu ska jag spela lite Call of Duty 2. Synes!

2 kommentarer:

  1. en festival med asfalt och inga bajamajor!? vad är det för skit!? det är ingen riktig festival höhö!

    kung att du såg NIN, mindre kung att du sågade dom. iaf i fyllan i fredags(lördags?) då du sa att du inte kände igen en låt och var besviken för att de inte körde Closer. MES!

    Men står man 1 km bakåt så får man skylla sig själv också

    SvaraRadera
  2. haha, ja alltså kände igen typ 2 låtar... men man väntade ju på fuck you like an animal eller vad den heter : )

    SvaraRadera