15 augusti 2007

www.fetfylla.nu är uppdaterad som fan!

Smackade precis upp fyra fester från i somras på Fetfylla.nu. Jag har haft semester, jag har varit lat, jag har varit dum, jag har varit trött, jag har varit hungrig. Och därmed orkar man inte alltid uppdatera. Men jag mår så jävla bra när jag gör det. Jag sorterar mina minnen och minns härligheter när jag uppdaterar. Självterapi liksom. Färne vet exakt vad jag pratar om. Det är en kick. Shake vet också vad jag pratar om. Han visste iaf. Men sen köpte han en lägenhet och tyckte att Fetfylla är barnsliga saker. SHAKE ÄR BARNSLIG! Jag kommer ihåg när jag var hemma hos lilla danne när jag var liten och han blev bajsnödig. Då tog han sin röda fina trästol, lastade den full med serietidningar, säkert 3 decimeter, och gick på dass. Där satt han och läste tills skiten hade torkat fast i pruppen och sen skrek han "klar" och fru Nilsson kom och torkade. Jag satt i Daniels rum och var less eftersom han aldrig blev klar nån gång. Det är kul att berätta nu tycker jag.

Gonatt

6 kommentarer:

  1. GOOD WORK! GOOD WORK!


    najs bild. En sida jag inte sett av dig erik =)

    SvaraRadera
  2. En gång hade jag en kompis som kom över, jag skulle precis äta middag så hon väntade i mitt rum. Efter maten sa jag till mamma att jag skulle gå och kolla en fotbollsmatch, så jag gick. när jag kom hem satt kompisen fortfarande i rummet och väntade. jag hade glömt, min familj hade glömt. då var det dags för henne att gå hem. haha

    SvaraRadera
  3. Färne: vi hade en fyllelek. Man skulle se så ful ut som möjligt men man fick inte röra ansikte och göra en grimas med hjälp av händerna. Jag sa att jag var bäst på det och jag hade rätt.

    Annika: Hahahaha, stackarn! Du var ond när du var liten.

    SvaraRadera
  4. Erik du ska den dödaste döden dö inom kort.

    SvaraRadera