15 augusti 2007

Rex och kombo

Fy fan va kung. Kommer mer eller mindre kust hem från krogen och möts av brorsans msn; ” fetfylla.nu fetfylla.blogspot.com dinmammaärändårättäcklig.com”. Kan det bli bättre? Innan jag fortsätter måste jag återigen be er läsare att ha överseende med min stavning och formulering för jag är minst lika full i detta ögonblick som när jag senast skrev på denna blogg. Det är nämligen så att en liten grillafton hemma hos J-P slutade med utgång och fylla på Rex. Fast jag känner mig faktiskt besviken på Rex. Kanske berodde det på att jag inte hade några glasögon på mig men det fanns inte en enda snygg tjej på hela stället. Men det spelade ingen roll för jag hade det kung i alla fall. Hur som helst är det kung att Erik återigen har börjat uppdatera fetfylla. Jag längtar tills Metallicabilderna kommer upp.

Nu till viktigare saker! Idag blev det klart med våran senaste medlemmen i kollektivet här på Morkullevägen. Personligen tycker jag att det ska bli jävligt roligt att lära känna en ny medlem och jag känner att det blåser nya vindar i lägenheten. Men jag kommer förmodligen att sakna Christoffer, precis som jag saknade Anna när hon flyttade ut. *Gråter lite*. Sak samma på fredag är det fest igen. Jä! Måste sova lite nu så jag återkommer imorgon om våran nya kollektivmedlem.

3 kommentarer:

  1. Men helvete Jonas vad du super! Rex vill jag dra till snart.. kanske en lördag istället ju. det var några år sen jag var där faktiskt så det börjar bli dags.

    Men det är väl skönt att slippa Christoffer? Han höll på Linköping och pratade konstigt ju!

    och kom igen, ge oss en snabb presentation på den nya medlemmen i kollektivet!

    SvaraRadera
  2. men för fan erik, hur mycket festade inte du när du va 24 och singel?

    SvaraRadera
  3. men för fan jonas, inte ett jävla skit. jag var nykterist och homosex. behöver du bli påsatt så kan du komma hit så kan jag trycka dig i pruppen SA JA!

    SvaraRadera