21 augusti 2007

Audionomt sex

Uttrycket audionomt sex är något som jag en gång i tiden kläckte fram för att kunna förklara (för Anna tror jag att det va) hur jävla bra bandet Down är. Att lyssna på en platta med Down är nämligen som att ha hett sex med en jävligt het kvinna. Ytterligare förklaring är väl överflödig. Nu kanske ni kvinnliga läsare tycker att ni vill ha sex med en het jävla man istället men det får ni inte. Ska det vara audionomt sex så ska det vara med en het jävla kvinna, det säger ju sig själv.

Alla ni som vill ha lite audionomt sex kan ju lägga datumet 24:e september på minnet. För då verkar det som den nya plattan från Down kommer ut i butikerna. Den heter tydligen ”Over the Under” och ska innehålla 12 låtar. Låtlista och skivomslag:

01. 3 Suns And 1 Star
02. The Path
03. N.O.D
04. I Scream
05. On March The Saints
06. Never Try
07. Mourn
08. Beneath The Tides
09. His Majesty The Desert
10. Pillamyd
11. In The Thrall Of It All
12. Nothing In Return (Walk Away)



Fy satan vad jag är peppad på detta album. DOOOWNN!!! Lyssna bara på känslan i skriken som Pepper klämmer fram i låten "I Scream" från den nya plattan.


Just det, jag har lyckats laga min mobil. Den måste ha blivit fuktskadad under kräftmiddagen i lördags men 75 grader Celsius under 30 minuter i ugnen gjorde susen.

2 kommentarer:

  1. Japp. audionomt sex = DOWN!

    Och när man uttalar detta bandnamn får man inte bara säga 'down' utan känsla, nej man måste säga ordet med feta VERSALER och dra ut på det med hög röst: DOOOOOOWWWN! såja.

    aah, så mobilen blev fuktskadad ändå? En klassiker. Sådär är det alltid med mobiler. Släng lite vatten/kräftsaft på mobiler så dör dom en liten stund. Och sen, när dom torkat upp, så fungerar de finfint igen.

    SvaraRadera
  2. Japp, nog var det för mig alltid du förklarade. Jag minns det som igår. Det var på väg hem till dig efter att du hade cp-yran-badat-06!
    haha, serri kan man laga mobil i ugn?!

    SvaraRadera