01 september 2009

Lidingöloppet 2010

Såg nu att Erik gått och köpt sig ett par nya löparskor. Fin fint det. Av en ren händelse köpte jag också ett par nya löparskor för typ tre veckor sedan. Men jag satsade istället på ett par Asics DS Trainer 14. En lättare sko än Eriks Brooks Adrenaline GTS 9, passar den med neutralt löpsteg och löpare som inte söker så mycket dämpning utan mer fart. Inte en sko att träna inför ett Maraton i, men en sko att springa ett Maraton med.

Men anledningen till att jag skriver detta inlägg är att jag vill få fler av oss att börja springa så vi tillsammans kanske kan springa Lidingöloppet 2010. Vilka är taggade? Jag vet ju att kan lite på dig Erik! Sen är det ju bara att satsa på Stockholm Maraton nästa.

Jag återkommer med lite mer träningsinlägg om ett tag. Har nämligen lite planer på gång.

1 kommentar:

  1. Ska vi börja springa på allvar så får du ta och flytta ner hit nån jääävla gång! Hur går det med det förresten? JObbsökandet och sådär som nämndes på en roadtrip i somras...?

    Men flyttar du ner så kommer du också att tappa lite av din renlevnadsbög-Nordin ty du kommer att bli tvingad till att halsa lite Jäger då och då också. Men det är ju bara bra.

    Lidingöloppet är visst 30 km och där är jag inte på många Absolut inte nästa år iaf. Jag ska satsa på tjejmilen istället!:)

    SvaraRadera