23 september 2009

The neverending story...


Peter Forsberg har skrivit ett rekordkort kontrakt med MODO som sträcker sig över en vecka och tre matcher. Jag unnar honom att kunna spela hockey... han verkar inte ha så mycket annan behållning i sitt liv. Jag hoppas att jag har fel.

9 kommentarer:

  1. Anledningen till att han inte ger sig är helt enkelt för att han älskar sporten så mycket. Och han vet att om kroppen skulle hålla så tillhör han eliten.

    Jag gav upp i våras när det gick åt helvete så jag ser detta som en ren bonus. Det häftiga är ju att det är stor chans att ajg får se Foppa live på lördag på hovet. Vore fint. Heja Foppa

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas det går vägen för honom. Då gör det inget att MoDo bryter mot en och annan överrenskommelse. :)

    SvaraRadera
  3. Ok att Modo kommer dra fulla arenor och så med Foppa på isen, men det är lite fjantigt att skriva kontrakt för tre matcher. Tror han inte det håller för mer kan han väl lika gärna skita i det istället för att fjanta på så här. Lite mer av detta och vissa riskerar att minnas Foppa som lite fjantig. Det vill vi inte.

    SvaraRadera
  4. Njaee, det finns en anledning till att kontraktet är så kort - NHL.

    Och som jag skrev tidigare så verkar det lite som att opionen har vänt, man beundrar Foppa för hans vilja att komma tillbaka istället för att se det som patetiskt. Detta baserar jag på kvällsblaskkommentarerna.

    SvaraRadera
  5. En tanke:

    Hade jag fått tiotals miljoner varje år i lön för att åka runt på festivaler och se konserter hade jag i alla fall inte lagt av i första taget. Jag hade tagit varenda mikroskopiska chans att försöka förlänga möjliheten att tjäna äckligt mycket pengar på det jag mest av allt vill göra. Jag tror inte jag är ensam om det. Eller hur? :)

    SvaraRadera
  6. Jag håller med om att ni är cocksuckers och att Foppa är bäst!

    SvaraRadera
  7. Ja, jag får väl säga att det lilla jag uppfattat om de tre matcherna som nu varit pekar på att Foppa varit allt annat än fjantig. Så, jag tar tillbaka lite. Och jag det var ju det där med NHL också som jag inte visste och bla, bla. Erik, när kommer en genomgång av de här matcherna? VAVAVAVA?!

    SvaraRadera
  8. Tänkte skriva igår.. men hann inte. Seinfeld var roligare. Det kommer.

    SvaraRadera