02 september 2009

Balladen om Bög-Tony

Det har ju varit en del snack om PS3 på senare tid så jag tänkte jämna ut det lite med att droppa följande trailer på vad som för mig är en ganska het höstrelease. GTA 4 : The Ballad Of Gay Tony. Den andra X360-exklusiva episoden från GTA4:s Liberty City. Man blir peppad.

7 kommentarer:

  1. Bloggpolarna GAMER-BOOZE var lite före: http://gamer-booze.blogspot.com/2009/09/sista-delen-till-gta-iv.html

    Jag kommenterade detta inlägg på följande sätt:
    "Det är förjävligt att detta inte släpps till Ps3"
    Och till dig inlägg säger jag samma sak. Vad är anledningen/anledningarna till att dessa episoder INTE släpps till ps3?

    SvaraRadera
  2. By the way är det inte jag som bara skriver fel i bloggen. Se bara på denna rubrik.. BALLANDEN? Inte BALADEN? Så snälla erik sluta märka ord annars kommer jag märka dig för evigt med något otrevligt uppstoppat in din stjärt. ;p

    SvaraRadera
  3. Hahaha... Baladen? Vad är det?:P

    Att jag ska sluta påpeka när folk skriver mycket stavfel eller särskrivningar är ungefär lika troligt som att Lars Ulrich ska spela One-trampat korrekt live. Jag klankar på allt och alla, det är mitt mission. Precis som att alla har rätt att klanka ner på mig när jag skriver stavfel.

    Våra återbesökande besökare tycker uppenbart att vi skriver intressanta inlägg ibland och de blir ännu mer impade om vi skriver korrekt. Det känns mer professionellt. På samma sätt att de kanske också gillar vår blogglayout.

    Dessutom kanske jag gillar att få otrevligheter analt.

    SvaraRadera
  4. Erik: Anledningen till att varken The Lost and The Damned eller The Ballad of Gay Tony kommer till Playstation tre stavas pengar. I det här fallet ryktesvis femtio miljoner dollar. Microsoft ville

    SvaraRadera
  5. Färne: Givetvis var det ett type-o som jag missat. Jag vet väl att ordet för lugn, berättande låt stavas Ballad. :)

    SvaraRadera
  6. Money talks. Frågan är hur mycket Playstation hade fått in i intäkter och om det hade gått jämt upp.

    SvaraRadera
  7. En riktigt bra fråga Rawk. Tyvärr kommer varken Take Two, Rockstar eller Microsoft nämna några faktiska försäljningssiffror, vilket ju får en att undra. Däremot har det kommit hintar om att The Lost and The Damned gått bra. Microsofts Director of Product Management för Xbox 360 sa i Mars att just LATD sålt bättre än Killzone 2 under februari månad, dvs bättre än 325.000 exemplar. Samtidigt säger han att det är det bäst säljande tillägget Microsoft släppt på live någonsin.

    Nu när The Ballad of Gay Tony släpps kommer det även ett dubbelpack på skiva innehållande båda expansionerna. Detta innebär att vi faktiskt kommer få siffror på försäljningen där och kanske kan dra mer slutsatse. Personligen tror jag dock inte MS räknat med att göra stora pengar på dessa två episoder utan man vill nog bara ta bort GTA4 som systemsäljare på PS3.

    Iom att serien varit playstation trogen sen GTA3 så har man nog haft på känn att det skulle ligga naturligt till för folk att fortsätta på Playstation. Dvs köpa en PS3:a och GTA4 i stället för en X360 och GTA4. Med så här mycket exklusivt material blir valet PS3+GTA4 nog mycket svårare att motivera för en del konsumenter. Det är det MS betalt för. Om du frågar mig. :)

    SvaraRadera