17 februari 2009

Serieledning!

Så var ordningen återställd i elitserien. Grabbarna är hemma igen. Förstaplatsen är vår (om än tillfälligt) och det känns hur bra som helst. Jag hade stor tro på det här laget redan innan säsongen och nu när vi äntligen är skadefria och fått in lite spetskompetens i Dick Axelsson (Våran Dick är störst i hallen!) och Marcus Paulsson så kan det bli ett riktigt roligt slutspel. IFK Västra Frölunda Indians Göteborg förnedrades i lördags och i går fick KUK sig en lektion i effektivitet. 4 mål på under sex minuter. God damn! Undra om Skrikegård och övrig "Expertis" fortfarande tror att vi får svårt att greja slutspelsplatsen... *HÅNSKRATT*

1 kommentar:

  1. Lilabögarna kommer alltid högt upp och går minst till semi. Det är märkligt det där. de som smyger sig upp till serieledning utan att någon hann märka något. De är dock ett ganska anonymt och tråkigt lag i min mening och det kan vara anledningen till att de inte får särskilt mycket rubriker och att folk underskattar dom - som vanligt.

    Kul att det går bra för ditt lag iaf. Härnere i skiten är det total ångest som för femtielfte matchen i rad; och för varje match blir det än mer ångest. De närmaste tre matcherna avgör mycket. MODO har fyra raka förluster mot HV denna säsong men nu jävlar. Jag hoppas att Foppa-boosten är kvar.

    SvaraRadera